Kelemen Hunor își face sărbătorile la Cluj. Unde merg politicienii în vacanță

Kelemen Hunor își face sărbătorile la Cluj. Unde merg politicienii în vacanță
Politicienii, printre care preşedintele Klaus Iohannis, premierul Mihai Tudose, dar şi liderul PSD Liviu Dragnea aleg să petreacă sărbătorile de iarnă în stil tradiţional românesc, în ţară, alături de familie şi de prieteni.

Unde îşi petrec policitienii sărbătorile de iarnă. Destinaţiile alese de Iohannis, Tudose, Dragnea, Daea sau Kelemen Hunor. Preşedintele Klaus Iohannis a precizat, la o întâlnire informală cu jurnaliştii, că îşi va petrece sărbătorile atât la Sibiu, cât şi la Bucureşti.

Premierul Mihai Tudose va merge acasă, la Brăila, pentru a-şi petrece Crăciunul. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat că îşi va petrece sărbătorile acasă. „Acasă. Acasă, la Teleorman, la Bucureşti”, a spus Liviu Dragnea la Parlament, întrebat unde va petrece Crăciunul şi Revelionul.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a spus că îşi va petrece sărbătorile pe meleagurile autohtone. „Îmi voi petrece sărbătorile în cel mai frumos loc din lume: în ţara mea”, a subliniat Daea, la Parlament. Liderul UDMR, Kelemen Hunor (foto stânga), a declarat că îşi va petrece sărbătorile alături de familie în Harghita, la Cârţa, dar şi la Cluj.

Preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a ales să rămână în ţară. „Sărbătorile le petrec acasă, cu familia. De data aceasta voi fi gazdă pentru un grup de prieteni români din SUA, dar şi de peste Prut, le vom petrece în stil tradiţional românesc. Şi de Revelion, tot în ţară. De obicei, sărbătorile prefer să le petrec în stil românesc, pentru că au specificul nostru. Oriunde te-ai duce în lume, starea de spirit pe care o găseşti în România nu o găseşti în altă parte, aici mă refer şi la Basarabia”, a precizat Tomac.

Liderul USR, Dan Barna, ne-a precizat că de Crăciun va fi la Galaţi, alături de familie, iar de Revelion va pleca din ţară. „De Crăciun voi fi alături de familie, pe meleagurile bistriţene, iar de Revelion poate vom merge la rude, în Austria, dar încă nu ne-am hotărât”, ne-a spus secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartău. Senatorul PNL, Alina Gorghiu, ne-a declarat că îşi va petrece sărbătorile la Curtea de Argeş, alături de familie şi de rude, iar Revelionul îl va petrece la Braşov.

Comenteaza