Klaus Iohannis a semnat actul de revocare a ministrului Vlad Voiculescu

Klaus Iohannis a semnat actul de revocare a ministrului Vlad Voiculescu

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul privind revocarea lui Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii.

"Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 14 aprilie 2021, decretul de revocare din funcţia de membru al Guvernului a domnului Vlad Vasile Voiculescu, ministrul Sănătăţii", a anunțat Administraţia Prezidenţială.

Vlad Voiculescu a fost revocat astăzi din funcţie de premierul Florin Cîţu, iar interimar la conducerea ministerului Sănătății va fi vicepremierul Dan Barna.

Totodată, premierul a demis-o și pe Andreea Moldovan, care ocupa funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii.

"Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului preşedinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcţia de ministru al Sănătăţii a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul funcţiei va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea Ministerului Sănătăţii. Totodată, am decis demiterea din funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi", a anunţat Florin Cîţu într-o informare a Guvernului.

Comenteaza