LA CARE DINTRE PALATE MERGE ELENA UDREA, COTROCENI SAU VICTORIA? deocamdata vine la „Jocuri de Putere”

LA CARE DINTRE PALATE MERGE ELENA UDREA, COTROCENI SAU VICTORIA? deocamdata vine la „Jocuri de Putere”
Victor Ponta o considera „Traian Basescu in fusta”, iar presedintele o caracterizeaza drept „un pariu castigat” si „unul dintre cele mai bune produse politice ale ultimilor ani”. Despre sine, Elena Udrea spune fara modestie si fara dubii ca daca ar fi condus PDL, la aceasta ora dreapta era unificata si ar fi avut un singur candidat. Ce isi doreste fostul ider portocaliu cu geanta roz? Spre care palat tinteste, Cotroceni sau Victoria?

Ii va spune in aceasta seara, de la ora 22.15, lui Rares Bogdan, la „Jocuri de Putere". Tot atunci veti afla cat de probabila este o candidatura in tandem cu presedintele PNL, dar si cum suna scenariul Crin Antonescu -presedinte/ Traian Basescu -premier. Sau se va indrepta spre Cotroceni umar la umar cu al sau Pygmalion?

Nu ratati o intalnire cu una dintre cele mai controversate doamne ale ultimilor zece ani, Elena Udrea, intr-un dialog cu Rares Bogdan despre cei care au ajutat-o in cariera!

Cand se va produce impacarea Basescu - PDL, ce sanse da Miscarii Populare si ce are de pierdut Crin Antonescu daca se desparte de Victor Ponta ca sa scape de pasivul guvernarii?

Exclusiv la „Jocuri de Putere", de la ora 22.15

Etichete
Comenteaza