Live Lansarea candidaților PNL Cluj. Nicolae Ciucă: „Dacă vrei să fii util, ia modelul Alin Tișe – Boc Emil!"

Evenimentul de lansare a candidaților la alegerile din 9 iunie are loc astăzi, în prezența președintelui PNL, Nicolae Ciucă.

Lansarea candidaților PNL la alegerile din 9 iunie a avut loc în Sala de Spectacole a Casei de Cultură a Studenților Cluj.

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, sâmbătă, la Cluj, că partidul pe care îl conduce ar putea avea o formulă valabilă pentru toate administrațiile care nu au reușit să ajungă la nivelul administrației clujene.

„Dacă vrei să fii util, ia modelul Alin Tișe – Boc Emil!

-(...) Trebuie să depăşim acest nivel. De ce spun asta? Ziceam mai devreme că judeţul Cluj a depăşit partea aceasta de aşteptare a dezvoltării la nivel judeţean şi la nivel naţional. Sigur nu este totul. Dar este un exemplu pe care noi, liberalii, trebuie să îl multiplicăm. Şi aşa cum se întâmplă la Cluj, cum se întâmplă la Bihor, la Alba, la Sibiu, la Braşov, la Suceava, la Iaşi, la Arad, la Caraş, la Ilfov, la Constanţa. Iată doar câteva exemple unde administraţia liberală performează şi se distinge faţă de celelalte administraţii.

Asta înseamnă că se poate. Iar noi trebuie să căpătăm încrederea în noi înşine, asta înseamnă prin noi înşine, să avem încredere în noi înşine şi să continuăm să  creștem încrederea cetățenilor în valorile PNL, în tot tot ceea ce înseamnă administrația și guvernarea liberală, pe modelele și exemplele despre care s-a vorbit. Alegerile locale sunt despre ceea ce facem în administrația locală, dar în deplină legătură cu ceea ce ce înseamnă beneficiile statutului de membru al UE”, a spus Nicolae Ciucă.

Produs de NEWS PORTAL SRL la comanda Partidului National Liberal – Organizația Județeană Cluj, Cod mandatar financiar: 21240015

Comenteaza