Liberalul Emil Boc, la vot cu membri PMP. "Transparenţa va fi cuvântul care va caracteriza aceste alegeri la Cluj"

Liberalul Emil Boc, la vot cu membri PMP.
Primarul Emil Boc a ieşit la braţ cu soţia din blocul în care locuiesc şi s-au îndreptat spre secţia de votare, la poarta căreia s-au întâlnit cu alţi politicieni clujeni. Din acest alai, destul de redus, de circa 6 persoane, nu au lipsit PMP-iştii Adrian Gurzău şi Rareş Rusu.

Primarul Emil Boc a votat puţin după ora 10, la Şcoala nr. 10 din Zorilor, chiar lângă blocul în care locuieşte.

Emil Boc a glumit pe seama urnelor,care de data aceasta sunt transparente, meţionând ca a ţinut surpriză acest detaliu. Edilul a afirmat că speră ca transparenţa să fie cuvântul care va caracteriza aceste alegeri la Cluj.

„În primul rând mă bucur că văd o prezenţă foarte bună la vot, asta înseamnă că românii sunt responsabili şi doresc într-adevăr să participe la alegerea viitorului preşedinte. O participare destul de substanţială şi pe listele suplimentare, care la o primă vedere, sper să fie de bun augur, şi să nu fie alt semn. Din perspectiva mea am votat cu acel candidat pe care l-am susţinut în campania electorală, cu acel candidat care şi-a asumat susţinerea proiectului de reformă şi modernizare a statului român pe care l-am început cu preşedintele Băsescu, singurul candidat care şi-a sumat acest proces. Cu alte cuvinte, am votat pentru o Românie modernă, o Românie frumoasă", a declarat Emil Boc după vot.

La ieşirea din secţia de votare, Emil Boc a dat mâna cu mai mulţi clujeni care mergeau şi ei să voteze.

Comenteaza