Liderii PNL Cluj resping propunerea lui Tăriceanu privind alegerile interne VIDEO

Liderii PNL Cluj resping propunerea lui Tăriceanu privind alegerile interne VIDEO
Liberalii clujeni resping propunerea lui Călin Popescu Tăriceanu, ca viitorul candidat PNL la prezidenţiale să fie stabilit prin alegeri interne. În vreme ce Marius Nicoară invocă o cutumă de partid, Horea Uioreanu spune că o decizie a fost luată deja în cadrul unui congres, aşa că propunerea lui Tăriceanu nu îşi mai are rostul.

Senatorul Marius Nicoară crede că toate aceste nelămuriri vor fi tranşate în congresul de la sfârşitul lui februarie.

"Poate să fie astfel de discuţii, PNL este un partid democratic, poate să se vină cu astfel de formule, dar după părerea mea Congresul va tranşa o astfel de chestiune. Cutuma este că preşedintele reprezintă partidul în astfel de competiţii", spune Marius Nicoară, preşedinte PNL Cluj.

Preşedintele PNL Cluj-Napoca, Horea Uioreanu, spune că liberalii s-au prounţat deja la congresul din 2012 şi că Anntonescu va fi candidatul PNL la preşedinţie.

"Cum fac eu acum o declaraţie, la fel şi domnul Tăriceanu cred că are proprietatea termenilor spuşi în public şi sigur şi le asumă. Personal eu îmi asum susţinerea pentru Crin Antonescu", a declarat Horea Uioreanu, preşedinte PNL Cluj-Napoca.

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a propus astăzi ca PNL să îşi desemneze candidatul la alegerile prezidenţiale din 2014 printr-un scrutin intern. El a precizat că nu va candida pentru funcţia de preşedinte al PNL la Congresul care va fi organizat la finele lunii februarie. În schimb, a precizat că nu s-a decis dacă va candida la scrutinul intern pentru desemnarea candidatului la Cotroceni.

 

Comenteaza