Liderul PSD Cluj vrea moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu: „Nu mai poate reprezenta interesele României”

Liderul PSD Cluj vrea moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu: „Nu mai poate reprezenta interesele României”
| Foto: Facebook.com/Alexandru Cordos

Președintele interimar al PSD Cluj, Alexandru Cordoș, este în asentimentul lui Marcel Ciolacu care a anunțat intenția social-democraților de a depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului condus de premierul Florin Cîțu.

Liderul social-democraților clujeni susține că bătălia internă din PNL dintre Cîțu și Orban, dar și gafele comise de cei din coaliția de guvernare ajută PSD-ul să crească în sondaje.

„PSD-ul este în creștere în sondajele din ultima vreme, asta și pentru gafele celor de la putere. Lucrurile se vor așeza și mai bine. La sfârșitul lunii vom avea o întâlnire de lucru a Consiliului Politic Național și cu cele două grupuri parlamentare și vom discuta despre depunerea moțiunii de cenzură.

Cred că va fi imediat după disputa internă din PNL, unde este o bătălie pe viață și pe moarte. Avem de-a face cu o luptă dintre Orban și Cîțu, dar și dintre cei din spatele lor care nu se văd. Sunt oameni nepregătiți în Guvern, cazul ministrului de Finanțe care nu a știut cât este salariul minim brun este elocvent”, a declarat, la Realitatea FM, Alexandru Cordoș.

Fostul senator a mai afirmat că deja românii pierd din cauza fondurilor europene care n-au ajuns în țară. „Aici amintim PNRR-ul, dar și altele. Noi vom depune o moțiune de cenzură, o vom discuta la sfârșitul lunii și vom face tot posibilul să convingem Parlamentul, opinia publică și cetățenii că acest Guvern nu mai poate să reprezintă interesele României”, a explicat Cordoș.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a spus, în urmă cu câteva zile, că moțiunea de cenzură va avea cele mai mari șanse după Congresul PNL și după Congresul USR PLUS, adică în toamnă.

Comenteaza