News alert Liviu Dragnea, prima reacţie după condamnare: A fost o execuţie în masă. Nu mă sperie nici Iohannis, nici Hellvig

Liviu Dragnea, prima reacţie după condamnare: A fost o execuţie în masă. Nu mă sperie nici Iohannis, nici Hellvig

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, referitor la condamnarea sa la 3 ani şi 6 luni primită în primă instanţă, că a asistat la o execuţie în masă şi că a fost nevoie să fie condamnaţi nouă oameni ca să se justifice şi condamnarea sa.

”Am asistat la o execuţie în masă. A trebuit să fie condamnaţi nouă oameni ca să se justifice şi condamnarea mea. Un judecător care a rezistat a făcut opinie separat şi mă vede nevinovat”, a declarat Liviu Dragnea.

El a mai spus că şi-a pus mandatele de lider al partidului şi de preşedinte al Camerei Deputaţilor ”pe masă”.

”Fiecare coleg şi-a exprimat liber părerea şi susţinerea şi mi-au cerut în unanimitate să nu am o abordare personală a acestei situaţii, pentru că mai importante decât mine sunt câteva lucruri - stabilitatea ţării, stabilitatea guvernării, îndeplinirea fiecărei prevederi din programul de guvernare, care a început să producă efecte pozitive şi va produce în continuare, dar şi stabilitatea partidului, pentru că riscul este uriaş - au spus ei - ca PSD să se destructureze”, a menţionat liderul PSD.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat vineri că va rămâne la conducerea PSD şi a Camerei Deputaţilor precizând că nu îl sperie nici Klaus Iohannis, nici Eduard Hellvig.

"Decizia mea e foarte fermă: rămân la conducerea PSD pentru a duce toate aceste lucruri la capăt (...) Nu va trece moţiunea de cenzură, în schimb am decis să fim mult mai fermi şi mai radicali cu tot ceea ce trebuie să facem. Nu mă sperie nici Iohannis, nici Hellvig", a declarat Dragnea după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al formaţiunii. 

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat vineri că îşi cere iertare că "s-a lungit atât de mult elaborarea Codului penal", precizând că maniera de până în prezent, din Parlament, s-a dovedit a fi una greşită.

"Le-am spus că obiectivele mele rămân aceleaşi, şi anume programul de guvernare să fie pus în practică, şi va fi pus, iar statul paralel să fie zdrobit, şi va fi zdrobit. Îmi cer iertare acum miilor de români care unii stau în puşcărie pe un articol neconstituţional (...) Îmi cer iertare că s-a lungit atât de mult elaborarea Codului penal. Maniera pe care eu avut-o (...), în Parlament, s-a dovedit că a fost una greşită", a declarat Dragnea după Comitetul Executiv Naţional al formaţiunii. 

 

Comenteaza