Ludovic Orban, la Cluj: Ne dorim o Românie puternică. "No, hai!"

Ludovic Orban, la Cluj: Ne dorim o Românie puternică. "No, hai!"

Ludovic Orban a participat la o întâlnire cu aleşii locali din regiunea de nord-vest, la care au participat peste 6.500 de persoane şi în faţa cărora au fost prezentaţi candidaţii la alegerile europarlamentare.

"Noi, liberalii, ne dorim o Românie puternică, iar o Românie puternică nu se poate construi decât de români puternici, care stau pe propriile lor picioare, care sunt educaţi, care au credinţă şi care au cu adevărat forţa, hărnicia şi determinarea să construiască un paradis pe pământ din această ţară. Vremea îndoielilor a trecut, vremea cârpelilor, vremea bârfelor şi vremea neîncrederii a trecut, vremea statului de o parte a trecut, vine vremea în care începe lupta, în care avem nevoie de fiecare dintre voi, avem nevoie de fiecare liberal care să intre cu adevărat în bătălia epică care va urma, în campania de zi cu zi, de ceas cu ceas, pe care o vom duce pentru a-i convinge pe români să voteze nu pentru noi, ci să voteze în interesul lor şi să voteze pentru România", a declarat Ludovic Orban, la întâlnirea PNL de la Cluj-Napoca, încheindu-şi discursul "prin cel mai scurt îndemn la luptă care a fost rostit în istorie: "No, hai!".

VEZI ŞI EUROPARLAMENTARE 2019. Ludovic Orban şi candidaţii PNL sunt la Cluj, în faţa a 6.500 de oameni. Declaraţii dure la adresa PSD

Comenteaza