Luptă strânsă în PDL. Vezi ce spune BOC VIDEO

Luptă strânsă în PDL. Vezi ce spune BOC VIDEO
Lupta pentru şefia PDL va fi foarte strânsă şi fiecare candidat are şansa lui de a câştiga algerile. Aşa a caracterizat fostul preşedinte democrat-liberal războiul din interiorul partidului pentru conducerea formaţiunii. Emil Boc speră totuşi ca această competiţie să fie una fair-play, din care PDL să iasă întărit şi pregătit de viitoarele lupte electorale.

Lupta pentru conducerea PDL pare a fi o luptă în doi, între actualul preşedinte Vasile Blaga şi fostul ministru Elena Udrea. După ce a condus partidul timp de aproape zece ani, fostu premier Emil Boc a vorbit despre şansele de succes ale celor doi candidaţi.

"Eu nu subestimez nici un candidat, cred că fiecare are şansa lui, fiecare: unul ca şi preşedinte în exerciţiu, unul ca challenger care vine din urmă puternic. Şansele sunt în lucru şi aşteptăm să vedem dacă mai sunt şi alte candidaturi. Dacă nu, eu spun că va fi o competiţie extrem de serioasă, cu rezultatul încă necunoscut", a declarat Emil Boc, primarul Clujului.

După ce preşedintele Traian Băsescu a atacat ieri în termeni duri actuala conducere a PDL, şi Emil Boc şi-a exprimat nemulţumirea faţă de strategia de opoziţie a partidului.

"E clar că în acest moment partidul nu se manifestă cu suficientă forţă ca partid de opoziţie. Şi asta e vina fiecăruia dintre noi. Fiecare membru are această obligaţie de a face opoziţie. Eu cred că n-am fructificat suficient gafele guvernului Ponta, erorile pe care le-am făcut şi le face şi ele trec netaxate", a mai spus Boc.

Emil Boc a ţinut să precizeze încă o dată că nu este interesat de nici o funcţie de conducere în PDL. Convenţia pentru alegerea noii conduceri a PDL va avea loc, cel mai probabil, la sfârşitul lunii viitoare.

 

Comenteaza