Marcel Ciolacu l-a făcut "mitocan" pe Rareş Bogdan. Ce i-a transmis liberalul, după miezul nopţii, premierului PSD

Marcel Ciolacu l-a făcut "mitocan" pe Rareş Bogdan. Ce i-a transmis liberalul, după miezul nopţii, premierului PSD

Premierul Marcel Ciolacu l-a numit „iresponsabil” și „mitocan”, pe partenerul de guvernare, europarlamentarul liberal, Rareş Bogdan, spunând că acesta ar vrea ruperea Coaliției.

Ciolacu  a fost întrebat miercuri seara la Antena 3 CNN ce părere are despre declarația lui Rareș Bogdan, potrivit căreia "devine din ce în ce mai insuportabil pentru PNL să guverneze alături de PSD". 

Ciolacu a spus că i se pare nejustificată, atâta vreme cât în ședința de coaliție, timp de 5 ore, nu a fost exprimată vreo nemulțumire. Mai mult, premierul l-a făcut "iresponsabil" și "mitocan" pe Rareș Bogdan, explicând că a vrut să dinamiteze Coaliția pentru a nu se mai discuta că s-a dus să cumpere pătrunjel cu un ceas de 30.000 de euro la mână. "Tu stai cu mine la masă 5 ore, discutăm problemele țării și pe urmă ieși la televizor, umpli televizoarele, că tu i-ai atras atenția lui Iohannis că PSD fură banii românilor", i-a reproșat Ciolacu liderului PNL, potrivit digi24.ro.

Rareș Bogdan a comentat pe Facebook, miercuri noaptea, declarațiile făcute de Marcel Ciolacu. "PSD nu s-a schimbat și nici nu se va schimba, are în ADN ura față de societatea civilă și cei care îndrăznesc să acuze fardul pus peste socialismul cu față umană și capitalismul de cumetrie.

În anii 90, Iliescu, Bârlădeanu și Marțian ne făceau GOLANI și tratau presa liberă cu „Măi, animalule”, iar după 33 de ani, PSD-ul lui Ciolacu, Tudose și Stănescu, vopsit în culorile curcubeului familiei S&D, a trecut la MITOCANULE. Unele lucruri nu se schimbă niciodată, din păcate.

A trebuit să luăm o decizie într-un moment crucial pentru securitatea regională și a Uniunii Europene, asta o știu toți, chiar și cei care pretind că sunt șocați, dar prefăcătoria, limbajul dublu, interesul pecuniar au prevalat în fața ideii de colaborare onestă. Noi chiar am crezut că e posibil, dar tovarășii aveau agenda lor, nu a României", scrie Rareş Bogdan. 

loading...
Comenteaza