Maria Forna candidează pentru un nou mandat la CJ. "Clujul anului 2024 este un județ cu adevărat european"

Maria Forna candidează pentru un nou mandat la CJ. "Clujul anului 2024 este un județ cu adevărat european"

PNL Cluj a depus la Biroul Electoral Județean lista de candidați pentru Consiliul Județean (CJ).

Alin Tișe și-a depus, luni, candidatura la Biroul Electoral Județean pentru un nou mandat în fruntea CJ Cluj. Președintele CJ Cluj a fost însoțit de primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, de liderul PNL Cluj, Daniel Buda, de prefectul județului, Irina Munteanu, de primari și parlamentari liberali, dar și candidații PNL la funcția de consilieri județeni.

Printre aceștia din urmă se regăsește și Maria Forna, care candideaza pentru un nou mandat în forul deliberativ județean. Ea ocupă locul 6 pe lista candidaților PNL Cluj la Consiliul Județean.

"La alegerile locale ‪din 9 iunie‬ voi candida pentru încă un mandat, din partea PNL Cluj, pe lista de consilieri județeni. Consider că, în mandatul 2020-2024, am depus toată eforturile astfel încât să reprezint cât mai bine interesele clujenilor și să contribui, alături de echipa condusă de președintele Alin Tișe, la dezvoltarea județului nostru", a declarat, luni, consilierul județean Maria Forna.

"Clujul anului 2024 este un județ cu adevărat european, cu o infrastructură de transport modernă, cu obiective turistice bine puse în valoare, cu parcuri industriale și facilități economice pentru IMM-uri, cu infrastructură medicală performantă, cu instituții de educație la standarde occidentale, cu cea mai mare absorbție a fondurilor europene dintre toate Consiliile Județene din țară. Cu alte cuvinte, județul Cluj a devenit locul unde orice tânăr și orice român și-ar dori să trăiască și să muncească", a mai spus Maria Forna.

Aceasta a susținut că aceste realizări au fost posibile "datorită parteneriatului strâns, pe de-o parte între domnul președinte Alin Tișe, domnul primar Emil Boc, domnul europarlamentar Daniel Buda, parlamentarii, primarii, consilierii județeni și locali ai PNL Cluj, reprezentanții PNL în Guvernul României și, pe de altă parte, cetățenii județului Cluj".

"Sunt onorată să fac parte din această echipă care a dovedit că poate pune județul nostru pe harta europeană a regiunilor dezvoltate. Performanța administrativă de la nivelul județului Cluj trebuie continuată și în mandatul 2024-2028", a mai spus Maria Forna.

Comenteaza