Video Mesajul lui Alin Tișe către clujeni, la final de campanie electorală: „Oamenii să ne judece după fapte, nu după vorbe”

Mesajul lui Alin Tișe către clujeni, la final de campanie electorală: „Oamenii să ne judece după fapte, nu după vorbe”
| Foto: Facebook.com/AlinTise

Președintele Consiliului Județean Cluj susține că și-a dorit ca această campanie să fie una a faptelor și mai puțin a vorbelor, evitând afirmațiile împotriva cuiva sau atacurile către contracandidați.

Alin Tișe, liderul forului administrativ județean clujean, a transmis, la ZIUA LIVE, un mesaj către clujeni, la sfârșitul campaniei electorale care se va încheia sâmbătă dimineață.

„Știți foarte bine că politicienii spun foarte multe lucruri legat de votanți, mai ales în prag de alegeri. Am văzut și în această perioadă multe lucruri spuse unii despre alții. Eu am încercat în această campanie să promovez proiectele Clujului. Nu veți găsi o propoziție de a mea împotriva altui contracandidat sau atacuri la adresa nimănui. Eu, ca de fiecare dată, am învățat că dincolo de poveștile pe care le spunem, modul în care arătăm sau ne comportăm, cel mai important aspect ca oameni politici este ce lăsăm după noi pentru cetățeni, proiectele realizate și ce putem să arătăm la final de mandat. Este lucrul esențial”, a afirmat, la ZIUA LIVE, Alin Tișe.

Șeful CJ Cluj: „Tot ceea ce noi am spus oamenilor în această campanie se poate vedea”

Președintele CJ Cluj a precizat că faptele trebuie să îi legitimeze pe candidați, nu vorbele și promisiunile.

M-aș adresa clujenilor spunându-le că: dincolo de vorbe, pe oamenii politici trebuie să ne legitimeze faptele. Le-am propus oamenilor în această campanie numai obiectivele pe care le-am realizat și pe care le-au putut vedea. Am avut două doamne într-un cartier, care n-au crezut că există noul spital de psihiatrie pediatrică, le-am invitat și le-am dus să vadă. Doamnele s-au emoționat foarte tare pentru că nu au crezut că există cu adevărat. Tot ceea ce noi am spus oamenilor în această campanie se poate vedea.

Nu am adăugat nimic decât ceea ce am făcut deja. Oricare din obiectivele prezentate pot fi văzute. Am preferat și ne-am dorit să facem o campanie a faptelor și mai puțin a vorbelor. Rugămintea mea pentru clujeni, dincolo de respectul pe care îl am față de toți, este aceea de a ne judeca după fapte, de a vedea fiecare ce am făcut. Eu cred că din punct de vedere al realizărilor în acest mandat, despre care tot am vorbit, drumuri, școli, canalizare, apă, dincolo de vorbe, faptele trebuie să ne legitimeze.

Mesajul meu final este să gireze cu încredere pe aceea dintre noi care avem fapte, care am făcut ceva. În egală măsură, rugămintea mea este: dacă vor vota cu noi, cu echipa PNL, dacă vor decide asta, să ne gireze cu încredere și pentru lista de consilieri locali și consilieri județeni, pentru a da un vot util. Un vot dat unui partid care nu intră în forul județean va ajunge, prin redistribuire, la alte partide. Nu în ultimul rând, să nu uite de buletinul de vot pentru alegerile europarlamentare, unde PNL are nevoie de reprezentanții noștri din Cluj, în Parlamentul European. Faptele noastre din ultimii ani ne legitimează”, a conchis Tișe.

Comenteaza