Ministrul Finanţelor, venit la Cluj, vorbeşte cu ziariştii la sediul PDL: "E normal, sunt ministru politic"

Ministrul Finanţelor, venit la Cluj, vorbeşte cu ziariştii la sediul PDL:
Ministrul Finanţelor Publice, Gheorghe Ialomiţianu, s-a întâlnit la Cluj cu mediul de afaceri din Ardeal, la un hotel, dar s-a întâlnit cu ziariştii la sediul partidului al cărui membru este. "E normal, sunt un om politic, am venit la colegii mei", a explicat el.


">

"Sigur că toate realizările sunt ale acestui principal partid de guvernare. E normal, eu sunt ministru politic, şi cred că mesajele trebuie transmise de la partid. aici e principalul loc", a explicat Ialomiţianu.

 

De menţionat, programul ministrului la Cluj includea o conferinţă de presă la hotelul unde a avut loc întâlnirea cu mediul de afaceri, dar aceasta a fost muată în cursul acestei zile. "Nu avem capacitatea să aducem aici (la sediul partidului-n.red.) 300 de oameni", a explicat preşedintele PDL Daniel Buda.

Aceasta nu este prima astfel de situaţie: şeful Inspectoratului Şcolar Cluj, Anca Hodorogea, a refuzat timp de o săptămână să vorbească cu ziariştii, după examenul de bacalaureat din acest an, şi a organizat ulterior o conferinţă de presă, dar nu la sediul IŞJ, ci la sediul PDL Cluj.

Comenteaza