Mircea Abrudean, de Ziua Independenței Republicii Moldova: „Integrarea lor în UE va uni, de facto, poporul nostru sub cupola europeană!”

Mircea Abrudean, de Ziua Independenței Republicii Moldova: „Integrarea lor în UE va uni, de facto, poporul nostru sub cupola europeană!”
| Foto: Facebook.com/Mircea Abrudean

Clujeanul Mircea Abrudean, Secretarul General al Guvernului României, susține că instituția pe care o conduce este într-o colaborare continuă cu autoritățile moldovene pentru a-i ajuta pe aceștia în perioada de preaderare la Uniunea Europeană.

Pe 27 august 1991, Parlamentul Republicii Moldova a adoptat Declarația de Independență, prin care a proclamat Republica Moldova un stat suveran și independent, rupându-se astfel de structura sovietică.

Acesta a fost primul pas pe drumul lor lung către un viitor independent, sustenabil și european.

Secretariatul General al Guvernului este într-o colaborare continuă cu autoritățile moldovene pentru a-i ajuta în perioada de preaderare. Integrarea Republicii Moldova în UE va uni, de facto, poporul nostru sub cupola europeană!

Totodată, mă simt onorat să fi primit din partea Guvernului Republicii Moldova acest brevet ca o recunoaștere a implicării mele. De fiecare dată, mă uit la el cu mândrie. La mulți ani, împreună!”, a transmis Mircea Abrudean.

Mircea Abrudean, de Ziua Independenței Republicii Moldova: „Întegrarea lor în UE va uni, de facto, poporul nostru sub cupola europeană!”

Comenteaza