Miting PSD la Galaţi: Dragnea: Iubim Sibiul, dar îi urâm pe trădători / Dăncilă: Unii vin cu jigniri, noi venim cu proiecte

Miting PSD la Galaţi: Dragnea: Iubim Sibiul, dar îi urâm pe trădători / Dăncilă: Unii vin cu jigniri, noi venim cu proiecte

Liderul PSD Liviu Dragnea a lansat sâmbătă, la mitingul PSD de la Galaţi, un atac la adresa lui Klaus Iohannis şi a organizării summitului de la Sibiu, numindu-l pe preşedinte trădător şi slugă.

El a spus că aderarea la spaţiul Schengen nu are legătură cu statul de drept, contrazicând afirmaţiile premierului olandez. Premierul Mulţimea a scandat "Dragnea - preşedinte!". Viorica Dăncilă a criticat summitul informal al UE de la Sibiu şi faptul că nu au fost abordate subiecte precum ridicarea MCV şi admitere aîn Schengen. Ea vorbit despre programul de guvernare al PSD spunând: "Unii vin cu jigniri, noi venim cu proiecte".

Premierul a prezentat în termeni elogioşi programul de guvernare al PSD.  "Noi venim cu proiecte, cu realizări, alţii vin cu jigniri, cu urlete şi ţipete. Când nu ai ce să le spui românilor, vii şi ţipi şi jigneşti. Am venit la Iaşi, la Galaţi, la Botoşani, am mers în Ardeal, am mers în multe locuri din ţară. Suntem într-un moment important pentru români. Votaţi candidaţii PSD la alegerile din 26 mai! Guvernul României se va ţine de cuvânt şi va implementa programul de guvernare, dar avem nevoie de oameni devotaţi, cu tricolorul în suflet. Nu avem nevoie de oameni care vin să ceară votul şi sunt supuşi altor interese, nu avem nevoie de oameni să reprezinte România şi care, de fapt, să reprezinte interesele altor ţări. Îi susţin pe Rovana Plumb, pe Carmen Avram, pe Dan Nica. România trebuie tratată cu demnitate. Să fiţi întotdeauna mândri că sunteţi simpatizanţi PSD. Să mergem la vot şi să votăm PSD”, a spus, conform Antena 3.

Dăncilă a afirmat că românii sunt altfel decât încearcă unii să îi prezinte. Mai multe detalii AICI!

Comenteaza