Nasra Atotputernicul. Noul şef al PSD Cluj va conduce şi organizaţia municipală PSD Cluj-Napoca

Nasra Atotputernicul. Noul şef al PSD Cluj va conduce şi organizaţia municipală PSD Cluj-Napoca
Liviu Dragnea le dă peste nas social-democraţilor clujeni care au îndrăznit să protesteze la impunerea tânărului Horia Nasra drept preşedinte interimar al organizaţiei judeţene a PSD. L-a pus şef şi peste organizaţia municipală.

Ba mai mult, el nu a scăpat ocazia de a arăta odată în plus cine e şeful în partid şi cât de mult contează pentru el opinia subordonaţilor săi care au bătut drumul capitalei pentru o întâlnire cu „El Lider Maximo", la care nici măcar nu au fost primiţi.

„După discuțiile pe care le-am avut în ultimele zile cu colegii de-acolo, președinte interimar a fost desemnat domnul Horia Nasra, un tânăr coleg de-al nostru. (...) De asemenea, la organizația municipală Cluj nu mai era președinte, locul era vacant, domnul Horia Nasra va gestiona și această funcție. Această conducere interimară va fi în funcție până la alegerile parlamentare din acest an", a decretat Dragnea.

„Speranța tuturor, a noastră, în primul rând, și nu numai a noastră, ci a tuturor organizațiilor județene, este ca la Cluj organizația noastră să se deschidă către societate și să aibă cu totul și cu totul alt mesaj", a adăugat condamnatul penal din fruntea PSD.

Între timp, Biroul Permanent Naţional al PSD a aprobat componenţa noului Birou Permanent Judeţean al PSD Cluj, unul dominat, într-adevăr de tineri (mai mult de jumătate au sub 35 de ani), din care face parte, însă, şi fostul şef al social-democraţilor clujeni, Remus Lăpuşan, alături de cei trei primari de municipii, Costan Morar (Dej), Cristian Matei (Câmpia-Turzii) şi Ioan Neselean (Gherla), primarul din Jucu, Dorel Pojar, consilierii judeţeni Vasile Sălătioan, Alin Popoviciu, Vladimir Mătuşan, Laura Chiorean şi Vasile Ilea şi consilierul local Corina Croitoru.

Nasra continuă să fie extrem de parcimonios cu diseminarea informaţiilor privind proiectele sale. Practic, la orice întrebare legată de modul în care vor evolua lucrurile în continuare în organizaţia judeţeană, la modul în care gândeşte relansare PSD în special în municipiul Cluj-Napoca, Nasra răspunde: „zilele acestea vom stabili totul". Acelaşi răspuns îl livrează fostul purtător de cuvânt al organizaţiei şi când vine vorba de constituirea noului Birou Permanent Municipal al PSD Cluj-Napoca.

El susţine că gestionarea simultană a organizaţiilor judeţeană şi municipală a PSD nu e ceva ce să exceadă capacităţile sale. „E o responsabilitate pe care mi-am asumat-o şi sunt convins că o voi duce la bun sfârşit, altfel nu mi-o asumam", a afirmat Nasra. El e convins că va dizolva şi adversităţile de care se „bucură" în acest moment în interiorul organizaţiei. „Zilele acestea voi discuta cu fiecare coleg în parte, şi cu cei nemulţumiţi şi cu cei mulţumiţi", a spus Nasra.

Fireşte, nu la fel de entuziast este fostul preşedinte interimar al PSD Cluj-Napoca, Dan Morar, care a aflat dintr-un comunicat publicat pe site-ul partidului că şi-a pierdut funcţia, ba chiar că, pentru Dragnea, el a fost doar o cantitate neglijabilă, din moment ce liderul PSD a afirmat că organizaţia municipală n-ar avea preşedinte, că locul ar fi vacant. „Astăzi am aflat şi eu, de pe site-ul PSD, că Horia Nasra a preluat şi organizaţia municipală. Asta e, eu mi-am manifestat deja intenţia de a nu candida, după interimat, pentru funcţia de preşedinte, dar de a rămâne, în continuare, în echipa de conducere. Nu sunt în echipa de conducere de la judeţ, după cum am văzut, asta e, nu mă supăr, nu sunt dezamăgit, nu mă încântă, vom vedea ce va fi. Eu îmi voi face treaba în continuare şi doresc succes noii echipe de conducere", a comentat Morar.

Noul BPJ al PSD Cluj

Președinte interimar:
Horia Nasra

Membri BPJ interimar:
Remus Lăpușan
Costan Morar
Ioan Neselean
Cristian Matei
Vasile Sălătioan
Alin Popoviciu
Vladimir Mătușan
Laura Elena Pop Chiorean
Vasile Ilea
Simina Sipoș
Adrian Daniel Morariu
Dorel Pojar
Raluca Zglobiu
Paul Ise
Cătălin Lupea
Corina Croitoru
Gabriela Ciot
Radu Cojocaru
Mihai Pop
Ionel Mang
David Gabriel
Ciprian Horț
Andrei Zorilescu
Mihai Mocanu

Comenteaza