Nicoară, PNL: „PDL pune Transilvania pe tava UDMR"

Nicoară, PNL: „PDL pune Transilvania pe tava UDMR
Publicarea de ieri a proiectului de Hotărâre de Guvern pentru înființarea unei noi facultăți în cadrul UMF Târgu Mureș "demonstrează din nou intenția PDL de fraudare a alegerilor din acest an", crede preşedintele PNL Cluj, senatorul Marius Nicoară.

"Până acum s-a tot spus că PDL se agață de putere pentru a mai putea fura puținul care a mai rămas nefurat, pentru a mai băga în buzunarele camarilei de partid bani care apoi să fie folosiți în campania electorală. Perfect adevărat. Dar, principalul motiv al disperării partidului patronat de Traian Băsescu de a rămâne la guvernare este strâns legat de apropiatele alegeri locale, respectiv parlamentare, de nevoia de a se afla "la butoane" în momentul organizării scrutinelor. Acest lucru demonstează intenția clară a PDL de fraudare a alegerilor - singura șansă a partidului lui Traian Băsescu de a mai salva din scorul electoral dezastruos", spune el.

Nicoară spune că PDL "a ajuns să dea Transilvania bucată cu bucată - astăzi o facultate, mâine o regiune întreagă". "Doar pentru a se menține la Putere și a putea controla organizarea alegerilor, PDL pune Transilvania pe tava UDMR", spune el.

Comenteaza