Nicoară: "Rectorul USAMV nu a apărut din greşeală pe lista mea de susținători, dar pot să înțeleg presiunile și inconfortul la care este supus"

Nicoară:
Candidatul USL la Primăria Cluj-Napoca, Marius Nicoară, justifică prezenţa rectorului USAMV Doru Pamfil pe lista susţinătorilor săi la Primărie, deşi Pamfil a declarat azi că nu a semnat niciodată vreo astfel de adeziune.

"În urma apariției publice a grupului meu de susținători am primit și continui să primesc numeroase solicitări de la personalități locale care mi-au solicitat să apară pe această listă. Domnul rector Doru Pamfil nu a apărut dintr-o greșeală pe lista mea de susținători, dar pot să înțeleg presiunile și inconfortul la care este supus", spune Nicoară.

El acuză un "sistem relaţional de tip mafiot" care ar fi exercitat presiuni asupra lui Pamfil. "După 8 ani în care PDL-ul și-a instalat în toate structurile orașului oameni de încredere gata să facă orice pentru a-și păstra privilegiile a sosit momentul să oprim acest sistem relațional de tip mafiot", a explicat Nicoară într-un comunicat de presă.

Vezi aici ce a spus Pamfil

Comenteaza