News alert Oficial! Vasile Dîncu, ales președinte al PSD Cluj

Oficial! Vasile Dîncu, ales președinte al PSD Cluj
| Foto: ZIUA de CLUJ

Liderul interimar al organizației județene, europarlamentarul Vasile Dîncu a fost ales președinte al social-democraților clujeni. A fost singurul candidat pentru această funcție.

PSD Cluj a organizat sâmbătă, 10 august 2024, alegeri interne după aproximativ șapte ani de interimat.

Profesorul Vasile Dîncu, proaspăt ales și europarlamentar la alegerile locale din 9 iunie, a candidat pentru șefia PSD Cluj cu moțiunea „Transilvania Comunităților Puternice într-o Românie Europeană”.

În cadrul aceluiași eveniment au mai fost aleși: Alexandru Cordoș - Secretar Executiv PSD Cluj, iar prim-vicepreședinți: senatorul Răzvan Ciortea (cel care a preluat mandatul de parlamentar de la Dîncu - n.red.) și Remus Lăpușan, fost lider al organizației județene.

Totodată, au mai fost aleși și 17 vicepreședinți, printre care Ioan Oleleu - vicepreședintele ANSVSA, Florentin Burz - subprefect Cluj sau Laura Chiorean - consilieri județean. 

Social democrații clujeni au mai stabilit și că la Congresul Național al partidului, care va avea loc în 24 august, organizația județeană va trimite 40 de delegați. Printre aceștia se regăsesc Vasile Dîncu, Alexandru Cordoș, Răzvan Ciortea, Florentin Burz, Remus Lăpușan, Ioan Oleleu, Ovidiu Săcară, alături de președinți de organizații locale, primari, consilieri locali și județeni. 

Comenteaza