Orban a demisionat din grupul parlamentar al PNL, dar nu și din partid: „Deputații liberali să renunțe la golf”

Orban a demisionat din grupul parlamentar al PNL, dar nu și din partid: „Deputații liberali să renunțe la golf”

Ludovic Orban și-a anunțat, marți dimineața, în plenul Parlamentului demisia din grupul parlamentar al PNL.

Fostul președinte al PNL a precizat că nu demisionează din partid. Motivul plecării este, spune Orban, faptul că nu-şi poate respecta angajamentele luate în campania electorală faţă de cetăţeni.

„Nu am altă soluţie pentru a fi consecvent fata de cetăţenii români care mi-au acordat încrederea decât de a mă despărţi, sper temporat, de colegii mei. Ceea ce s-a întamplat în ultimile patru luni depăşeşte orice imaginaţie”, a spus Orban, care a invocat o confuzie politică artificială care a dus la ruperea coaliţiei de guvernare şi a generat „circ politic”.

„Numai lobotomizat as putea să stau complice la acest atentat asupra interesului naţional”, a spus Orban, care l-a atacat pe preşedintele Klaus Iohannis, chiar dacă nu i-a pomenit numele, relatează Mediafax.

„Deputatii PNL să renunţe la golf. PNL trebuie să se întoarcă cu faţa la cetăţean şi cu spatele la chiriaşul de la Cotroceni...Am construit o coaliţie, dar acum nu mai avem nimic. Cel care trebuie să stea la cârmă pescuieşte acum sau a fugit la ski. Raman acelasi om si nu pot sa accept ca un partid să îşi bată joc de istoria sa, de înaintaşii sai, să refuze să continue acest proiect de a dezvolta România”, a mai spus Orban.

Comenteaza