Video Parteneriatul cu Emil Boc, esențial pentru noua candidatură a lui Alin Tișe la șefia CJ Cluj: „Am convenit să mai venim cu un nou angajament în fața clujenilor, în tandem”

Parteneriatul cu Emil Boc, esențial pentru noua candidatură a lui Alin Tișe la șefia CJ Cluj: „Am convenit să mai venim cu un nou angajament în fața clujenilor, în tandem”
| Foto: Facebook.com/AlinTise

Președintele Consiliului Județean (CJ) Cluj, Alin Tișe, și-a depus, la începutul săptămânii, candidatura din partea Partidului Național Liberal pentru un nou mandat în fruntea forului administrativ județean. Experiență, viziune și continuitate sunt „ingredientele” propuse de liderul CJ pentru viitorul Clujului.

Alin Tișe, liderul forului administrativ județean clujean, a relatat, la ZIUA LIVE, cum a luat decizia să mai candideze pentru un nou mandat la conducerea CJ Cluj.

Lucrurile s-au derulat în mai multe etape. În primul rând, partidul a făcut anumite sondaje și a văzut cum ne clasăm. După stabilirea unor ierarhii în funcție de sondaje s-a discutat despre o candidatura a mea la Consiliul Județean. Această candidatură a fost stabilită urmare a unei discuții pe care am avut-o în partid, inclusiv cu primarul Emil Boc.

Am convenit să mai venim cu un nou angajament în fața clujenilor, în tandem, pentru a definitiva acest ciclu electoral de la Cluj. Acest parteneriat a dat rezultate până acum și ne dorim să continue încă 4 ani. Din punctul meu de vedere, a fost un angajament pe care eu și echipa PNL l-am luat și îl luăm în fața clujenilor.

Acest angajament este mai vechi de fapt. El a vizat, acum câțiva ani, când Clujul era cu totul într-o altă etapă, cu totul alte proiecte. Atunci ne doream să nu mai avem case fără drum, apă sau canalizare, să avem școlile modernizate, să avem spitale moderne în județ, să nu mai avem toalete în curți, etc. Pot spune că în ultimii ani s-au făcut pași importanți în aceste domenii.

Nu am pretenția că aceste lucruri s-au rezolvat în totalitate. Putem spune astăzi că, după 8 ani, când Clujul era undeva pe locul 7-8 la dezvoltare economică, astăzi, tot pe aceleași statistici, Clujul este nr 1 în ceea ce înseamnă dezvoltare economică. Este județul cu cel mai mare venit pe cap de locuitor din România. S-au adus peste 1 miliard de euro din bani europeni în acest județ”, a afirmat, la ZIUA LIVE, Alin Tișe.

Șeful CJ Cluj a vorbit și despre pasul următor pe care trebuie să-l facă județul pentru o dezvoltare cât mai eficientă.

„Cred că județul Cluj poate și trebuie să intre într-o nouă etapă. Județul trebuie dezvoltat metropolitan. Comunele din jurul municipiului Cluj-Napoca au avansat foarte mult și este mult mai ușor să creăm această conexiune. Noua etapă presupune inele de dezvoltare, ca în marile orașe, cu centură de ocolire, tren metropolitan, ș.a.m.d.. Pot spune că acest anagajament al nostru, în parteneriat cu Emil Boc și cu ceilalți primari din județ, reprezintă această nouă candidatură și noua aventură politică pe care noi ne-o dorim cu cât mai multe realizări”, a conchis Tișe.

Comenteaza