Partidul Conservator din Cluj şi-a adus partenerii de coaliţie la alegerile de azi. Ce le-a transmis ministrul Agriculturii FOTO

Partidul Conservator din Cluj şi-a adus partenerii de coaliţie la alegerile de azi. Ce le-a transmis ministrul Agriculturii FOTO
Partidul Conservator Cluj îşi alege azi noua conducere şi i-a invitat să spună două vorbe şi pe partenerii din Uniunea Social - Liberală - PSD şi PNL, dar şi pe fostul deputat Mircia Giurgiu şi pe Horea Uioreanu, acesta fiind prezentat ca pre preşedinte al Consiliului Judeţean, şi pe Ioan Oleleu, vicepreşedinte al instituţiei.

La alegerile de azi de la Grand Hotel Napoca au venitnu doar câteva sute de membri ai partidului, în audienţă, dar şi do miniştri ai PC - Daniel Constantin de la Agricultură şi Maria Grapini de la Ministerul Economiei.

Daniel Constantin este şi preşedintele Partidului Conservator şi spune că e "oarecum impresionat" de asistenţa de la alegeri. "În Cluj USL a pornit puţin mai greu, dar mă bucur că astăzi, după reuşitele pe care le-am avut, domnul Uioreanu este preşedintele Consiliului Judeţean", a spus el. "Îmi amintesc prima mea vizită la Cluj ca preşedinte al PC, în 2010.  M-a luat cnieva de la aeroport şi nu găseam sediul PC. Nu ştiam unde e, organizaţia partidului era în maşina care m-a luat de la aeroport. Ieri de la aeroport mi-am dat seama că PC nu mai e ce a fost o dată, ci e un partid important, cu un număr important de membri, cu oameni de valoare care vin în continuare la PC şi nu cred că greşesc dacă spun că organizaţia din Cluj e una dintre cele mai puternice din ţară".

Un obiectiv al USL este ca în 2014 preşedintele României să fie Crin Antonescu. "Preşedintele românilor, în 2014, trebuie să fie Crin Antonescu", a spus el. "Dar dincolo de acest obiectiv PC are obiectivele sale, ca în 2014 la alegerile europarlamentare să dublăm scorul PC. Avem oameni de valoare care vor fi candidaţi ai PC pentru alegerile europarlamentare. Din punctul meu de vedere pe această listă trebuie să avem oameni recunoscuţi pe plan internaţional, iar un om ce coresponde acestei cerinţe este domnul Şerban Rădulescu. M-aş bucura ca domnul Rădulescu să accepte această provocare pe care o lansez astăzi".

 

Comenteaza