Pe cine vede Rareș Bogdan drept candidatul PNL la alegerile prezidențiale: „E uman, nu e arogant, nu e corupt”

Pe cine vede Rareș Bogdan drept candidatul PNL la alegerile prezidențiale:  „E uman, nu e arogant, nu e corupt”
| Foto: realitatea.net

Europarlamentarul respinge ideea unei candidaturi comune cu PSD pentru Cotroceni şi militează ca liberalii să meargă mai degrabă într-o alianţă de dreapta alături de USR.

Prim-vicepreşedintele PNL a susţinut, la Prima TV, că Nicolae Ciucă este în acest moment candidatul partidului la alegerile prezidenţiale, scrie news.ro.

”Partidul are azi un candidat la prezidenţiale. E Nicolae Ciucă. E foarte bun Nicolae Ciucă. A evoluat enorm în ultimele luni. Am fost în diverse locuri cu Nicolae Ciucă, şi-n ţară, şi-n diaspora. E uman. Omul ăsta e uman şi e sincer. Ce ştie face şi răspunde, ce nu ştie, spune: ”Domnule, lăsaţi-mă să mă informez”. Nu e atotştiutor, nu e arogant, nu e corupt. E un om de bun simţ”, l-a descris Rareş Bogdan pe liderul PNL - Nicolae Ciucă. 

Eurodeputatul respinge categoric varianta unei candidaturi comune PSD-PNL la alegerile prezidenţiale de anul viitor.

”Vreţi să ne omorâţi? Dacă PNL consideră că trebuie să meargă pe o listă comună cu cineva, ok. Eu, personal, consider că ar fi mult mai firesc ca PNL să meargă într-o alianţă de dreapta. Părerea mea! USR nu poate juca cu PSD, PSD nu poate juca cu USR.  Spre deosebire de celelalte forţe politice, PNL este singurul care poate construi alianţe şi pe stânga, şi pe dreapta. În schimb, excludem orice alianţă cu partide extremiste, partide anti-semite, pro-ruse, pro-chineze, anti-UE, cum sunt AUR sau SOS Şoşoacă”, a concluzionat Rareş Bogdan. 

Poza noua 07.08.2018

Comenteaza