Breaking news Pesediştii i-au pus gând rău lui Rareș Bogdan. "În fiecare zi la PSD se pregătesc comandouri, cum să mă ridice direct din studio, să mă aresteze"!

Pesediştii i-au pus gând rău lui Rareș Bogdan. "În fiecare zi la PSD se pregătesc comandouri, cum să mă ridice direct din studio, să mă aresteze"!

Realizatorul "Jocuri de Putere" a fost informat despre o serie de discuții privitoare la planurile care se fac zi de zi în PSD pentru a-l scoate din platoul Realitatea TV.

„În fiecare zi la PSD se pregătesc comandouri, în frunte cu Arsene-ciorăpel, cum să mă ridice direct din studio, să mă aresteze, să mă trimită de aici, să mă ducă undeva, să-mi dea în cap, să mă bată să nu mă pot ridica. S-au discutat toate aceste aberații posibile, dar sunt atât de proști PSD-iștii încât discută asta în toate grupurile parlamentare de la Senat sau în întâlnirile lor neînțelegând că întotdeauna acolo unde sunt trei români, cel puțin unul va vorbi", a spus jurnalistul.

"Am fost informat și am înțeles că vă stau în gât. O să vă chinui seară de seară și am o mare plăcere să vă văd cum veți ajunge la 15 procente în preferințele electoratului. Atunci voi fi satisfăcut, fericit," le-a transmis Rareș Bogdan celor din PSD.

Comenteaza