Foto PNL Cluj și-a validat listele de candidați pentru alegerile parlamentare

Comitetul de Coordonare Județean al PNL Cluj a aprobatlistele oficiale cu candidații care vor reprezenta județul în alegerile parlamentare de la 1 Decembrie.

Sâmbătă, PNL Cluj și-a prezentat oficial candidații pentru alegerile parlamentare din 1 decembrie 2024, după ce la finalul lunii trecute liberalii clujeni liberalii clujeni au aprobat lista candidaților pentru Senat și Camera Deputaților.

„Acești candidați au fost aleși pentru a îmbina experiența profesională cu energie nouă, având ca obiectiv obținerea unui număr cât mai mare de mandate pentru PNL, în vederea susținerii proiectelor importante pentru Cluj și România.  În calitate de președinte PNL Cluj, mi-am exprimat încrederea că această echipă va aduce rezultate solide și va contribui la dezvoltarea continuă a județului și a țării”, a notat liderul PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda, pe pagina sa de Facebook. 

Pentru Senat, lista este deschisă de Mircea Abrudean, actualul Secretar General al Guvernului, urmat de Rareș Rusu și Călin Fărgaciu.

Pentru Camera Deputaților, pe primul loc se află Radu Moisin, deputat în funcție, urmat de Ovidiu Cîmpean, secretar de stat la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, Mircea Moroșan, primarul din Huedin, Sorin Moldovan, deputat în funcție și Georgiana Sima, președinte TNL Cluj.

Pentru Senat:
1. Mircea Abrudean
2. Rareș Rusu
3. Călin Fărgaciu
4. Dana Bălașa
5. Bogdan Moga
6. Valtăr Marcu

Pentru Camera Deputaților:
1. Radu Moisin
2. Ovidiu Câmpean
3. Mircea Moroșan
4. Sorin Moldovan
5. Georgiana Sima
6. Radu Constantea
7. Cristina Belce
8. Florin Gliga
9. Petru Călian
10. Ovidiu Vaida
11. Adriana Baciu
12. Paul Țiriac
13. George Șeica

Comenteaza