PNL: mare parte dintre cei care au participat la petrecerea lui Boc de Ziua Pensionarilor sunt membri PDL

PNL: mare parte dintre cei care au participat la petrecerea lui Boc de Ziua Pensionarilor sunt membri PDL
Participanţii la petrecerea pensionarilor organizată de primarul Emil Boc anul trecut au fost selectaţi pe criterii de partid, acuză un lider din opoziţie, care îi cere acum primarului să publice criteriile de acces la eveniment.

Ioan Bâldea e vicepreşedintele PNL Cluj-Napoca şi spune că participanţii la petrecerea de anul trecut au fost selectaţi pe criteriul apartenenţei politice la PDL. "Anul trecut doar o mică parte din pensionarii invitaţi au fost selectaţi pe baza veniturilor", spune Bâldea. "Restul participanţilor au fost membri de partid şi simpatizanţi PDL selectaţi de către domnul consilier PDL Constantin Tomos şi domnul Rarău, ambii cunoscuţi activişti ai PDL Cluj. Asta în timp ce alte mii de pensionari care ar fi trebuit să fie în sală, au privit la televizor cheful ce trebuia să le fie destinat lor".

Bâldea îi cere primarului Emil Boc să facă publice criteriile după care vor fi invitaţi pensionarii la petrecerea dată pe banii clujenilor de ziua vârstnicilor. "În bunul stil al transparenţei totale pe care Primăria a anunţat-o acum câteva luni, sperăm că nu o să vă ascundeţi după vreo declaraţie politică sau să vă eschivaţi de la un răspuns cinstit, motivând că Direcţia de Asistentă Socială și Medicală se ocupă", îi transmite Bâldea.

Comenteaza