PNL și PSD au rupt alianța la București după 15 ore de ședință / Firea și Burduja, candidații de sacrificiu pentru Primăria Capitalei

PNL și PSD au rupt alianța la București după 15 ore de ședință / Firea și Burduja, candidații de sacrificiu pentru Primăria Capitalei

Luni, 22 aprilie, au avut loc 15 ore de ședință în coaliția PNL - PSD pentru a decide dacă medicul Cătălin Cirstoiu, rămâne sau nu candidatul pentru București al celor două partide. 

Participanții la discuții au susținut că liderii din ambele partide au fost nervoși și obosiți, iar după 13 ore de ședință a Coaliției PSD-PNL și 5 ore de ședință a acestora cu medicul Cătălin Cirstoiu, candidatul pentru București a plecat din Palatul Victoria.

Acesta le-ar fi spus lui Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă că își pune mandatul pe masă și le-a cerut să îl anunțe și pe el când vor lua o decizie în privința candidaturii sale. După ora 1:00, liderii Coaliției au decis să meargă la Primăria Capitalei cu candidaturi separate din partea fiecărui partid.

Potrivit surselor digi24.ro, Coaliția ar fi decis să meargă cu candidaturi separate la Primăria Capitalei, respectiv Gabriela Firea – PSD și Sebastian Burduja - PNL, pentru a maximiza electoratele celor două partide. Cei doi candidați nu se vor ataca în campanie, ci vor avea o campanie constructivă pe soluții pentru București.

Comenteaza