Ponta: "Am votat ca mamele, bunicii şi copiii noştri să trăiască într-o ţară mai bună"

Ponta:
Candidatul PSD-UNPR-PC la preşedinţie, Victor Ponta, a votat la Şcoala "Pia Brătianu", unde a venit însoţit de soţia sa şi de cei doi copii, el declarând că a votat pentru convingerea sa că după 25 de ani de tranziţie nu va mai fi "încă o generaţie de sacrificiu".

VOT PREŞEDINTE 2014. "Azi am votat pentru ca toate mamele şi bunicii noştri să poată să trăiască într-o ţară mai bună, în care să avem grijă de ei. Am votat pentru ca toţi copiii noştri să poată să înveţe, să aibă un viitor în România şi am votat pentru convingerea mea că, după 25 de ani de tranziţie, Daciana, eu, Sorin Oprescu, toţi ceilalţi nu o să mai fim încă o generaţie de sacrificiu", a declarat Ponta la ieşirea de la urne.

El a arătat că este conştient de responsabilitatea pe care o va avea, arătând că, de asemenea, crede în România şi în faptul că Dumnezeu "va ţine cu noi".

"După zece ani de ceartă şi de dezbinare putem să fim împreună şi putem să fim mai puternici. Sunt foarte încrezător, sunt foarte responsabil şi conştient de responsabilitatea pe care o să o am, dar, de asemenea, cred foarte mult în România şi cred că Dumnezeu va ţine cu noi să ni se îndeplinească gândurile bune", a adăugat el.

ALEGERI PREZIDENŢIALE. Victor Ponta a venit la vot alături de soţia sa, Daciana Sârbu, şi de cei doi copii, la ieşire cei doi soţi făcându-şi semnul crucii.

Întrebată cum i s-ar schimba viaţa dacă de luni ar deveni prima doamnă, soţia lui Ponta a declarat că a votat cu gândul ca Dumnezeu să aducă mai multă linişte şi înţelegere: "de mâine îmi doresc să ne aducă Dumnezeu mai multă linişte şi înţelegere. Pentru asta am votat", a răspuns Daciana Sârbu, care a mai arătat că soţul său, Victor Ponta, este emoţionat.

Jurnaliştii au întrebat-o, totodată, de ce a optat să vină la vot cu un palton de culoare violetă, răspunsul fiind dat de Victor Ponta: "S-a întâmplat".

În acest moment a intervenit şi primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a cărui cravată era de culoare violetă. "Da, dragă, toţi râdem de ea cu violet. .. Eu nu am culoarea violet, se cheamă fucsia", a spus Oprescu.

După ce au dat declaraţii jurnaliştilor, Victor Ponta, Daciana Sârbu, cei doi copii ai lor şi Sorin Oprescu s-au urcat în aceeaşi maşină şi au plecat.

Comenteaza