Ponta: Anul viitor vreau să fim primul partid care a înțeles și s-a reformat

Ponta: Anul viitor vreau să fim primul partid care a înțeles și s-a reformat
Premierul Victor Ponta a declarat vineri, la sediul PSD, că își dorește ca anul viitor formațiunea pe care o conduce să fie prima de pe eșicherul politic care s-a reformat.

El a afirmat că va propune niște prevederi statutare foarte clare, care să reglementeze ce se va întâmpla cu social democrații implicați în cauze penale, scrie agerpres.ro.

"E nevoie de pregătirea Consiliului Național, care va avea loc în 20-21 martie, unde vom adopta niște schimbări, din punctul meu de vedere, radicale, de fapt eu le voi propune niște schimbări radicale la modul de organizare a PSD-ului, la modul la care ne raportăm, în special la partea de cauze penale, deci niște prevederi statutare foarte clare, ce se întâmplă cu colegii noștri și cu mine dacă va fi cazul, cu toți membrii PSD, în cazul în care au cercetări penale și inclusiv partea de reorganizare, în așa fel încât anul viitor să fim primul partid care a înțeles și s-a reformat", a afirmat premierul.

Ponta a menționat că își dorește schimbări în ceea ce privește Legea partidelor și "un sistem mult mai deschis și mai transparent, să fie realmente o societate politică mult mai deschisă decât a fost până în prezent".

 

Etichete
Comenteaza