Ponta și Iohannis s-au întâlnit din nou față în față. Mesajul candidaților

Ponta și Iohannis s-au întâlnit din nou față în față. Mesajul candidaților
Cei doi candidați rămași în cursa pentru președinție, Klaus Iohannis și Victor Ponta, s-au întâlnit din nou în față în față, miercuri de la ora 20:00, în cadrul celei de-a doua dezbateri electorale.

După dezbaterea de marți, organizată de postul de televiziune Realitatea TV, a fost rândul celor de la B1 TV să găzduiască o nouă confruntare politică. 

Prezența liderul liberal Klaus Iohannis la aceasta a fost anunțată în cursul acestei zile de vicepreședintele PNL, Ludovic Orban, iar apoi confirmată de candidatul ACL. 

„Da, am confirmat încă de aseară că merg la B1, fiindcă probabil mulţi au fost luaţi prin surprindere de acea dezbatere din seara trecută, poate mulţi nu au au avut ocazia să o vadă. Mi s-a părut în regulă să existe şi o a doua etapă a acestei dezbateri", a spus Klaus Iohannis, într-un interviu la Reporter Virtual.

Referitor la dezbaterea anterioară, candidatul ACL a declarat că a fost „un talk-show, nu o dezbatere pe teme prezidenţiale", adăugând: „Dar, decât nimic..".

Întrebat dacă va merge şi la dezbaterea de la Antena 3, Iohannis a răspuns: „Asta vom vedea, deocamdată vorbim despre ce se întâmplă în această seară".

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat că se bucură că liderul PNL Klaus Iohannis a venit marţi la confruntarea electorală, el arătând că este foarte bine că acesta va veni şi în cursul zilei de miercuri la altă dezbatere, întrucât temele de discuţie nu s-au epuizat.

Comenteaza