Ponta: Sper ca Geoană să nu intre într-un proiect politic al Puterii

Ponta: Sper ca Geoană să nu intre într-un proiect politic al Puterii
Preşedintele PSD, Victor Ponta, spune după ce l-a dat afară din partid pe Mircea Geoană că o parte dintre reproşurile aduse de acesta din urmă partidului sunt întemeiate.

"Ne despărţim pentru moment de domnul Geoană şi de cei care nu ştiu să lucreze în echipă", a spus Ponta la ieşirea din şedinţa Comitetului Executiv Naţional unde a fost decisă excluderea din partid a lui Geoană. "Unele dintre reproşurile domnului Geoană sunt întemeiate - faptul că nu a fost audiat în cadrul comisiei de integraitate morală, chiar dacă avea şi el o vină prin faptul că a făcut o conferinţă de presă în acelaşi timp. Dar şi-a susţinut punctul de vedere aici", a spus el.

Ponta şi-a exprimat speranţa ca Geoană "să nu intre într-un proiect politic al Puterii", după ce a precizat că, "probabil", Geoană va accepta să rămână la Senat cu sprijinul Puterii.

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a fost exclus din PSD în urma deciziei luate în CExN, în această seară, cu 50 de voturi "pentru", cinci "împotrivă" şi trei abţineri.

Dezbaterile din CExN au durat aproape patru ore.

Decizia a fost luată cu 50 de voturi "pentru", cinci "împotrivă" şi trei abţineri.

Comenteaza