Premierul și câțiva miniștri petrec Revelionul 2020 la Sinaia. Cine plătește distracția

Premierul și câțiva miniștri petrec Revelionul 2020 la Sinaia. Cine plătește distracția

Premierul României şi mai mulţi membri ai Guvernului vor petrece, de Revelion, la Sinaia. Ludovic Orban a declarat că fiecare îşi va plăti cazarea şi masa şi că „nu e nicidecum o reuniune a Guvernului”.

Ludovic Orban, premierul României, a declarat că va petrece Revelionul alături de familie, dar şi de mai mai mulţi prieteni, unii dintre ei membri ai Guvernului pe care-l conduce, la Sinaia. Orban a mai spus că nu este o reuniune a Guvernului şi că fiecare îşi va plăti cazarea şi masa.

„Suntem mai multe familii, oameni care am mai făcut Revelionul împreună. Locaţia pe care am ales-o, am ales-o că n-am prins altă locaţie, că ne-am trezit prea târziu, cu câteva săptămâni înainte de Revelion. Ne plătim fiecare cazare şi masă, nu e o favoare care ni se face. Nu e nicidecum o reuniune a Guvernului. Sigur că vor fi şi colegi de-ai mei din Guvern care vor petrece Revelionul împreună cu mine, dar suntem cu familiile şi petrecem ca orice om normal”, a spus Ludovic Orban.

Întrebat dacă va face şi o şedinţă de Guvern la Sinaia, premierul a răspuns că face şedinţe „ori de câte ori este necesar” şi „la ore surprinzătoare”.

Comenteaza