Președinte de secție de votare, prins beat la Cluj-Napoca. Bărbatul a ajuns la spital

Președinte de secție de votare, prins beat la Cluj-Napoca. Bărbatul a ajuns la spital

Un președinte al unei secții de votare a fost transportat la spital, având o alcoolemie de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

"La data de 9 iunie a.c., în jurul orei 19:00, polițistul care asigura paza la o secție de votare din Cluj-Napoca a fost sesizat de către un bărbat, în calitate de membru al comisiei de votare, despre faptul că președintele respectivei secții de votare emana halenă alcoolică.

Acesta a fost identificat, fiind vorba de un bărbat, de 60 de ani. La fața locului a fost solicitat un echipaj de siguranță publică pentru testarea cu aparatul etilotest, fiind înregistrat 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma acestui eveniment, întrucât bărbatul acuza stări de leșin și dificultăți de respirație, la fața locului a fost solicitat de urgență un echipaj medical, în vederea transportării la o unitate medicală", a anunțat IPJ Cluj. 

În acest caz a fost chemat locţiitorul preşedintelui din cadrul Biroului Electoral de Circumscripţie Cluj, care, constatând cele expuse, a decis retragerea acestuia din funcţia de preşedinte al respectivei comisii de votare şi a fost înlocuit de un alt membru. 

 

Comenteaza