Primăria Chinteni anunță că ar putea primi 150 de refugiați ucrainieni

Primăria Chinteni anunță că ar putea primi 150 de refugiați ucrainieni
| Foto: digi24.ro

Prin vocea edilului, Magdalena Lucia Suciu, localitatea clujeană anunță că poate oferi adăpost pentru 150 de persoane fugite din calea războiului.

“Ultimele zile ne-au adus în fața unor evenimente pe care cu greu le putem accepta, nu doar pentru că par greu de înțeles, ci și pentru că ne-au înfățișat drama unor oameni puși în situația de a-și părăsi casele, pentru a se îndrepta spre nicăieri practic.

Mă gândesc că, în asemenea momente, solidaritatea este cea care ar trebui să ne definească pe noi toți.

În urma unor discuții purtate cu domnul ministru Vasile Dîncu, cu domnul Inspector Șef al ISU CLUJ, Ion Moldovan și cu doamna Subprefect Irina Munteanu am stabilit că vom primi refugiați ucrainieni în Comuna Chinteni.

Putem primi până la 150 de persoane în spațiile pe care Comuna Chinteni le deține.

În cazul în care există printre dumnevoastră persoane dispuse să ajute și care pot oferi cazare refugiaților, vă rugăm să luați de îndată legatura cu autoritățile publice locale, fie prin intermediul adresei de email primariachinteni@yahoo.com, fie printr-un comentariu la prezenta postare.

De asemenea, în cazul în care aveți disponibile saltele sau paturi, vă rugăm să ne comunicați.

Sunt convinsă că nu trebuie să mai precizez că, în aceste momente, orice sprijin este binevenit”, a anunțat primarul localității clujene.

Comenteaza