Video Primarul Boc, despre importanța echipei în gospodărirea orașului: „Doar așa am reușit să transformăm Clujul în ceea ce este astăzi”

Primarul Boc, despre importanța echipei în gospodărirea orașului: „Doar așa am reușit să transformăm Clujul în ceea ce este astăzi”
| Foto: Facebook.com/EmilBoc.Intotdeaunapentruclujeni

Edilul din Cluj-Napoca susține că nimeni nu poate reuși de unul singur, în niciun domeniu, și cu atât mai mult este importantă echipa care administrează un oraș.

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a vorbit, la ZIUA LIVE, despre importanța echipei sale în administrarea orașului de pe Someș.

Aici este vorba de o echipă. Nimeni nu poate reuși singur. Nici în viața personală nu poți reuși singur, cu atât mai mult în viața unei comunități pe care o reprezinți nu poți reuși decât cu o echipă. Alături de colegul meu, viceprimarul Dan Tarcea de la PNL, alături de echipa consilierilor locali PNL și cu partenerii de la UDMR, am reușit Clujul să transformăm în ceea ce este astăzi.

Evident că nu e raiul pe pământ la Cluj pentru că raiul nu poate exista pe pământ. Ne facem cea mai frumoasă viață posibilă prin munca noastră de zi cu zi pentru ca, la Cluj, să se trăiască cât mai bine posibil. Unele lucruri pot fi făcute mai bine? Categoric. Mai sunt multe de făcut, știm asta.

Dar de aceea avem acest angajament în fața clujenilor ca tot ce ține de noi, pe știința, priceprea, puterea noastră și atragerea fondurilor naționale și europene, să facem ca la Cluj să se trăiască mai bine ca în altă parte. Oamenii să rămână la Cluj, să avem grijă de copiii noștri, să avem locuri de muncă mai bine plătite, să respirăm un aer european”, a afirmat, la ZIUA LIVE, Emil Boc.

Comenteaza