Video Primarul Bogdan Pivariu, după ce a câștigat un nou mandat la Florești: „Votul mă responsabilizează și mă motivează să continuăm munca începută acum 4 ani”

Primarul Bogdan Pivariu, după ce a câștigat un nou mandat la Florești: „Votul mă responsabilizează și mă motivează să continuăm munca începută acum 4 ani”
| Foto: Facebook.com/bogdannicolaepivariu

Bogdan Pivariu și-a securizat clar cel de-al doilea mandat la Primăria Florești, cea mai mare comună din România, dar și cea mai populată localitate din județul Cluj după municipiul Cluj-Napoca.

Edilul celei mai mari comune din țară a transmis că, în următorii patru ani, își propune să continue să modeleze Floreștiul într-o comunitate modernă.

Mulțumesc, Florești!

Votul vostru mă responsabilizează și mă motivează să continuăm munca începută acum 4 ani. În următorii patru ani, ne propunem să continuăm să modelăm Floreștiul într-o comunitate modernă, să implementăm proiecte menite să rezolve problemele cu care se confruntă comunitatea noastră și să creăm un mediu prosper și prietenos pentru noi toți.

Știu că avem multe provocări de depășit, dar sunt convins că împreună avem și soluțiile potrivite. Îi felicit și pe ceilalți contracandidați. De mâine, vom continua munca începută acum patru ani, cu aceeași implicare. Cu respect și recunoștință al vostru primar, Bogdan Nicolae Pivariu”, a afirmat primarul din Florești.

Potrivit numărătorii parțiale a PNL, care ia în calcul datele din 19 secții (din totalul de 26), Bogdan Pivariu a obținut peste 50% din voturi și este sigur de un nou mandat, al doilea, la Primăria Florești.

Comenteaza