Primarul de la Turda, Cristian Matei: „Îmi doresc să candidez pentru a continua munca începută, pentru dezvoltarea orașului"

Primarul de la Turda, Cristian Matei: „Îmi doresc să candidez pentru a continua munca începută, pentru dezvoltarea orașului"
| Foto: Facebook/Cristian Matei


PNL Cluj și-a validat candidații la alegerile locale iar pe lista celor care își doresc un fotoliu de primar se regăsesc nume binecunoscute deja. Cristian Matei, primarul de la Turda, este unul din acestea. 

Primarul de la Turda, Cristian Matei a explicat, pentru ZIUA de CLUJ, că vrea să continue munca începută acolo și anume dezvoltarea orașului.


„Pentru mine această candidatură înseamnă foarte mult, în sensul că am mers pe dezvoltare încă de la preluarea primului mandat, în 2016, am reușit pas cu pas, nu a fost o țintă acest lucru, dar am reușit să ajungem la numărul unu în România ca municipiu care nu e capitală de județ la atragere de fonduri și toate proiectele ne-au reușit cu succes așa încât mergem în continuare pe dezvoltare, avem proiecte în continuare pregătite, 34 la număr, proiecte mature, pur pentru dezvoltare nu pentru rezolvarea primelor necesități de care are nevoie o comunitate locală. Pentru aceasta îmi doresc să candidez, pentru a continua munca începută", a declarat Cristian Matei. 

Comenteaza