Video Primarul din Apahida și-a depus candidatura pentru un nou mandat: „Vom avea primăria și majoritatea în Consiliul Local”

Primarul din Apahida și-a depus candidatura pentru un nou mandat: „Vom avea primăria și majoritatea în Consiliul Local”
| Foto: Facebook.com/Grigore Fati
Grigore Fati și-a depus candidatura pentru un nou mandat la primăria Apahida
Grigore Fati și-a depus candidatura pentru un nou mandat la primăria Apahida
Grigore Fati și-a depus candidatura pentru un nou mandat la primăria Apahida
Grigore Fati și-a depus candidatura pentru un nou mandat la primăria Apahida

Primarul Grigore Fati și-a depus candidatura din partea Partidului Social Democrat (PSD), pentru un nou mandat de edil al comunei Apahida.

Partidul Social Democrat Apahida a înregistrat, sâmbătă, 27 aprilie 2024, candidaturile pentru funcția de primar și pentru cele de consilieri locali ai comunei Apahida.

Edilul Apahidei a vorbit, la ZIUA LIVE, despre cum va arăta echipa de consilieri locali cu care merge în fața electoratului.

Am finalizat activitatea în ce privește depunerea documentelor, inclusiv la Judecătoria, pentru un nou mandat al candidaturii mele și a listei de consilieri locali. După cum se știe am încercat niște înnoiri în lista de consilieri față de ce am avut până acum. Am avut niște nemulțumiri din partea celor vechi, dar am ținut cu orice preț să promovez și persoane noi venite în partid, mai ales în tineri.

Am deschis lista de consilieri cu președinta organizației de femei a PSD Apahida, Ioana Suciu, o doamnă care are studii superioare, este profesoară, muncește mult și este un câștig pentru organizația noastră. Sigur că în asemenea situații apar și nemulțumiri. Unii s-au retras, alții au rămas și au înțeles că trebuie să ne reînnoim. Una peste alta, eu spun că avem o listă de consilieri foarte bună. Oamenii cu studii superioare, cu studii medii, dar toți serioși.

Pe locurile eligibile, eu consider eligibil până la locul 9, poate chiar 10, avem și trei femei. Deci îndeplinim și acea indicație de a avea 30% femei. Este o listă bună care cuprinde toate mediile sociale din comuna noastră. Sunt convins că vom avea succes. Vom avea primăria și majoritatea în Consiliul Local”, a declarat, la ZIUA LIVE, Grigore Fati.

Primarul din comuna Apahida a fost întrebat și dacă mandatul 2020-2024 a decurs așa cum și-a dorit.

„Nu, departe de a decurge așa cum mi-am programat. Să nu uităm că în acest mandat, care a fost cel mai dificil după părerea mea, și nu numai pentru mine, ci pentru toți primarii din țară, au fost multe lucruri neprevăzute. Am avut pandemie. Să nu uităm că am stat închiși în casă, instituțiile au fost blocate, firmele nu și-au putut desfășura activitatea la parametrii normali. Am fost în stare de urgență, iar lumea pare că a cam uitat. După aceea, vreau să spun că pentru sesiunea 2020-2027, în ce privește fondurile europene, există mari întârzieri. Asta nu se datorează primarilor. De exemplu, PNRR a avut prima lansare abia în mai 2022, deci după doi ani de mandat. Despre proiectele viitorului mandat o să vorbesc în perioada următoare. Vă asigur că nu voi face promisiuni pe care nu le pot onora. Totul va fi structurat, ca și până acum, cu proiecte realiste”, a precizat Fati.

Comenteaza