Primarul Emil Boc: „Cea mai bună politică este cea a rezolvării problemelor oamenilor”

Primarul Emil Boc: „Cea mai bună politică este cea a rezolvării problemelor oamenilor”

Primarul municipiului Cluj-Napoca și candidatul PNL pentru un nou mandat, Emil Boc, a declarat, cu ocazia lansării candidaților PNL la alegerile din 9 iunie, că administrația locală are în prim plan cea mai bună politică, cea care rezolvă problemele oamenilor.

„Orașul nostru are cel mai mare buget din România, dintre municipiile reședință de județ, de asemenea, bugetul orașului nostru a crescut de 20 de ori în ultimii 20 de ani, de la 40 milioane euro, la peste 800 milioane euro. Clujul este primul după capitală datorită echipei PNL”, a afirmat Emil Boc.

Primarul a amintit și câteva dintre obiectivele realizate până acum:

„Împreună cu dumneavoastră, cu Guvernul României, am construit Autostrada Transilvania și am eliminat traficul greu din Cluj-Napoca, atunci când am făcut cei 42 de kilometri de la Gilău la Câmpia Turzii, am construit Centura de ocolire Apahida, Sala Polivalentă, am realizat Baza sportivă din Gheorgheni, de La terenuri, am construit echivalentul a șase școli, Am construit cinci parkinguri supraterane, am construit parcuri precum Parcul Feroviarilor, Parcul Armătura, Zorilor, unde noi am construit parcuri și nu blocuri, pentru că am înțeles că acest oraș este, în primul rând, un oraș pentru oameni. Dacă profitul poate veni împreună cu interesul public, bine, dar dacă nu, oamenii sunt pe primul loc și vor fi întotdeauna la Cluj. Am reușit să moderniz-ăm malurile Someșului, Piața Unirii, zona Universității Kogălniceanu, Piața Blaga și Bulevardul 21 Decembrie. Am adus la Cluj primele autobuze electrice din România și am testat primele autobuze cu hidrogen aici la Cluj. Am atras și implementat 420 de milioane de euro și avem proiecte în implementare de peste 4,5 miliarde de euro.

(...)Domnule președinte Ciucă, nu ați plecat din funcția de prim ministru, mi-ați promis și v-ați ținut de cuvânt, nu ați plecat până nu ați semnat contractul pentru metroul din Cluj în ultima zi a mandatului dumneavoastră. Asta înseamnă să te ții de cuvânt, asta înseamnă să respecți administrațiile”, a declarat Emil Boc.

La evenimentul de lansare a candidaților la alegerile din 9 iunie, care a avut loc la Casa de Cultură a Studenților Dumitru Fărcaș, au participat președintele PNL, Nicolae Ciucă, secretarul general al PNL Lucian Bode și reprezentanți ai PNL Cluj.

Comenteaza