Video Primarul Floreștiului, gânduri la final de campanie electorală: „Eu nu am atacat pe nimeni, am venit doar cu lucruri pozitive şi constructive”

Primarul Floreștiului, gânduri la final de campanie electorală: „Eu nu am atacat pe nimeni, am venit doar cu lucruri pozitive şi constructive”
| Foto: Facebook.com/bogdannicolaepivariu

Bogdan Pivariu țintește un al doilea mandat de edil al celei mai mari comune din țară. Primarul este convins că, pe 9 iunie, floreștenii vor alege să continue pe drumul dezvoltării.

Edilul din Florești a vorbit, la ZIUA LIVE, despre campania electorală care se va încheia sâmbătă, 8 iunie.

Eu nu am dus niciodată o campanie de denigrare sau negativă. Am venit doar cu lucruri pozitive şi constructive. Există un motto care mie îmi place și m-a călăuzit cumva în acești ani: «Dacă pot să fac bine, îl fac bine din tot sufletul, dacă nu pot să fac bine, sigur nu am să fac rău». Nu am timp, nu am interes şi 100% nu am scop.

Oferta electorală care vine în faţa cetăţeanului nu trebuie să fie una plină de noroi. Adică cel care aruncă cu mai mult noroi să fie cel care câștigă. Nici eu şi nici echipa mea nu vom lucra cu noroi. Noi am pus pe masă lucruri pozitive, nu am atacat pe nimeni.

Fiecare dintre noi avem o familie, părinți, copii și este foarte neplăcut ca ei să vadă denigrări sau atacuri. Cu toții suntem oameni și nu cred că cineva trebuie să sufere din acest punct de vedere. Cetăţeanul trebuie să aleagă ceva ce este bun”, a declarat, la ZIUA LIVE, Bogdan Pivariu.

Primarul din Florești a mai spus că el, împreună cu echipa sa, știu foarte bine ce au de făcut mai departe pentru comuna clujeană.

În ceea ce priveşte echipa mea, lucrurile pe care noi le-am propus se văd. Noi am propus continuarea proiectelor, continuarea direcţiei de dezvoltare a Floreştiului prin atragerea de zeci de milioane de fonduri europene. Avem o echipă și un mecanism care funcționează. Ştim ce avem de făcut şi vom face în continuare.

Sunt sigur că vom forma o majoritate, pentru că este foarte important ca un primar să aibă o majoritate în Consiliul Local pentru a-şi putea duce proiectele la bun sfârşit şi pentru a accelera viteza de dezvoltare. Echipa mea, majoritatea PNL, a înţeles foarte bine că avem nevoie să lucrăm, să fim prezenţi atunci când trebuie.

Sunt convins că cetăţenii din Floreşti vor alege să continue pe drumul dezvoltării. Sunt convins că toată lumea a înţeles că dezvoltarea sustenabilă se face în echipă, în colaborare cu municipiul Cluj-Napoca şi cu Consiliul Judeţean, chiar cu Guvernul României. Totodată, Europa trebuie să fie în fiecare casă”, a explicat Pivariu.

Comenteaza