Breaking news Primarul Mircea Moroșan a câștigat un nou mandat la Huedin

Primarul Mircea Moroșan a câștigat un nou mandat la Huedin
| Foto: Facebook.com/Mircea Morosan

După ce s-a speculat că nu mai vrea un nou mandat de primar, Mircea Moroșan a intrat până la urmă în cursă pentru primăria Huedin și a câștigat iar alegerile locale.

Actualul edil din Huedin a câștigat alegerile locale, însă la o diferență nu foarte mare de locul 2, arată datele rezultatelor preliminiarii.

Moroșan (PNL) a obținut 30,5% din voturi și a fost urmat de Kudor Csaba (ADU) cu 26,72% și Antal Ștefan (UDMR), cu 18,56%.

Dragi huedineni, Este o onoare, un privilegiu și o mare responsabilitate pentru mine să stau în fața voastră, astăzi, după ce mi-ați oferit încrederea de a continua să vă reprezint ca primar. Votul vostru este o confirmare a muncii depuse împreună în acești ultimi ani și un angajament pentru viitorul nostru comun.

Vă mulțumesc tuturor celor care ați participat la acest proces democratic! Fie că ați votat pentru mine sau pentru ceilalți contracandidați, FIECARE VOT contează și FIECARE VOCE trebuie ascultată. Împreună putem construi o comunitate mai puternică și mai unită. Avem multe proiecte de finalizat și de construit.

Aceste alegeri ne-au arătat clar că încrederea, colaborarea și perseverența sunt fundamentul progresului. Vă PROMIT și VĂ ASIGUR că voi lucra pentru a onora această încredere pe care mi-ați acordat-o astăzi. Ușa biroului meu din primărie este deschisă pentru fiecare dintre voi. Pentru idei, pentru sugestii și chiar și pentru critici constructive.

Felicit pe această cale echipele și contracandidații care au avut o campanie curată și pozitivă: Kudor Csaba, Istvan Antal și Horea-Dorin Matis și mulțumesc în mod special echipei mele de campanie pentru munca depusă.

Vă mulțumesc din nou pentru sprijinul vostru! Împreună continuăm să construim un viitor mai bun pentru Huedin!”, a transmis Mircea Moroșan.

În cursa pentru Primăria Huedin s-au mai înscris Oana Goga (PSD), Horea Matiș (independent) și AIoan Herdesa Rus (AUR).

Comenteaza