Probleme pentru Dragnea după întâlnirea cu Trump. Fostul lider PSD, chemat la DNA

Probleme pentru Dragnea după întâlnirea cu Trump. Fostul lider PSD, chemat la DNA
| Foto: justitiarul.ro

Liviu Dragnea va fi chemat joi la DNA într-un dosar în care este cercetată prezenţa sa la ceremonia de inaugurare a lui Donald Trump de la începutul anului 2017.

Conform unor surse judiciare, Liviu Dragnea va fi chemat joi la DNA pentru a fi informat că are dosar.

Procurorii cercetează modul în care el s-a deplasat în SUA în 2017, când a apărut în poza cu Donald Trump.

În 2017, Liviu Dragnea declara, în prima sa intervenţie publică după vizita în SUA, că îi va da în judecată pe toţi cei care au spus în spaţiul public că a plătit un milion de euro pentru a se fotografia cu preşedintele american, Donald Trump.

„Am mai auzit că am plătit un milion de euro să fac fotografii cu Donald Trump. Sper ca această minciună, această prostie să nu ajungă acolo (în SUA, n.r.)'', spunea atunci Dragnea, potrivit Mediafax.

El adăuga că există o lege în SUA care interzice oricărui străin să facă astfel de plăţi: „Nici altcineva nu a plătit pentru mine, nu se permite unei companii să plătească pentru un străin''.

Potrivit site-ului american Politico şi New York Times, accesul la toate evenimentele din cadrul săptămânii învestirii preşedintelui Trump a fost pe bani, costul unui pachet începând de la 25.000 de dolari şi putând ajunge până la un milion de dolari.

Comenteaza