PROMO CAND NE UNIM CU BASARABIA, AUTOPSIA ROMANIEI INTERNE si SECRETUL LUI CRIN ANTONESCU - la EditieSpeciala “Jocuri de Putere”

PROMO CAND NE UNIM CU BASARABIA, AUTOPSIA ROMANIEI INTERNE si SECRETUL LUI CRIN ANTONESCU  - la EditieSpeciala “Jocuri de Putere”
Inainte cu un an pana la ziua alegerilor prezidentiale, omul aflat astazi in pole position vine la RealitateaTV pentru un dialog neconventional cu jurnalistul Rares Bogdan.

Abia intors in aceasta dimineata de la Chisinau, presedintele Senatului, Crin Antonescu a gasit o tara in care presedintele si premierul se paruiesc mai ceva ca intr-o lupta de gladiatori din Colloseum-ul roman. Parca sintagma pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti nu se potriveste mai bine ca acum. Cum isi va face reintrarea intr-o Romanie ce fierbe pe coridoarele puterii si ingheata in strada, cel care vrea sa castige fotoliul de la Cotroceni in decembrie 2014? Ce a facut Crin Antonescu in cele 2 zile petrecute peste Prut? De ce vizita oficialului roman a fost programata exact in ziua in care la Chisinau a ajuns si seful diplomatiei americane, John Kerry? Ce spun oficialii moldoveni despre posibilitatea unirii cu tara? Cum se vede de peste Prut Romania lui Ponta - Basescu si Antonescu? Exista proiecte comune a Trilateralei Polonia-Romania-Turcia pe granita de Est a Aliantei NordAtlantice? Mai avem vreo sansa sa intram in Schengen in urmatorii doi ani? Ce sanse are Romania sa se transforme asemeni perioadei interbelice in "Elvetia Estului"? Ce ne-au lasat chinezii dupa "marea invazie" de la inceputul saptamanii trecute? Ce a reprezentat Mandela pentru Africa? Dar Ghandy pentru India? Dar Papa Ioan Paul al II-lea pentru Europa de Est?

Mai vrea Crin Antonescu sa-si lege mult timp de picior un Guvern care nu numai ca n-a inmormantat obiceiurile fanariote, dar pare ca le-a perfectionat?

Cat vor cantari contractele lui Sebastian Ghita in procentele presedintelui PNL la alegerile prezidentiale?

Cat il vor trage in jos in batalia pentru Cotroceni salariile nesimtite din companiile publice?

Cum isi va face campanie electorala Crin Antonescu in Teleorman pe autostrada ce duce spre "Biblioteca" personala a vicepremierului Dragnea?

De cate taxe si impozite in plus are nevoie ministerul de Finante ca sa puna cruce definitiv mediului de afaceri, un bazin electoral traditional al candidatilor PNL?

Ce ii poate indreptati pe romani sa nu injure, la un an si jumatate de la cutremurul menit sa consolideze democratia, simulacrul de dreptate sociala?

Ce face Crin Antonescu ca "apocalipsa dupa PDL" sa nu se transforme in "apocalipsa dupa USL" si "dreptate pana la capat" in "autopsia Romaniei"? De ce "caracatita pedelista" si "baronii portocalii" sunt inca in libertate si fara ca macar sa fie parti in Dosare de Coruptie? Au fost exclusiv sintagme de campanie sau inca nu au putut fi dovediti? Mai vrea oare cineva sa ii dovedeasca? Ce crede astazi presedintele Senatului despre "Proiectul Rosia-Montana" si despre exploatarea Gazelor de sist?

Ce va face daca singura sansa de a castiga in turul doi al prezidentialelor este sustinerea de la Basescu si ai lui? Accepta sau refuza si se bate de unul singur impotriva tuturor? Ce crede despre acuzatiile presedintelui Basescu la adresa premierului Ponta? Are dovezi presedintele sau a folosit un tertip pentru a scapa din "clestii" Comisiei Calarasi? Cine este astazi cel mai puternic om din Romania?

Toate raspunsurile in aceasta seara in EditieSpeciala "Jocuri de Putere" de la ora 21.00 un dialog neconventional intre Crin Antonescu si Rares Bogdan. Asteptam intrebari pe jocurideputere@realitatea.net

 

Etichete
Comenteaza