PROMO Crin Antonescu vine deseară la "Jocuri de Putere"

PROMO Crin Antonescu vine deseară la
Politicienii isi lustruiesc vechile naravuri si livreaza romanilor o noua Constitutie, romanii isi ascutesc limbile si sunt gata sa le arunce in fata o noua serie de injuraturi: reprezentantilor Opozitiei deoarece au pierdut alegerile iar celor de la Putere pentru ca le-au castigat. Si unii, si altii par convinsi de un singur lucru: Legea fundamentala trebuie sa le serveasca doar interesele.

In aceasta seara, de la ora 22.15, presedintele PNL, candidatul USL pentru pozitia de presedinte al Romaniei, vine la "Jocuri de Putere". Aflati de la Crin Antonescu ce a cautat in Marea Britanie si in Croatia exact in timp ce Andrei Marga era fortat sa demisioneze de la conducerea Institutului Cultural Roman, daca l-a dat la schimb pe profesorul clujean, unul dintre cei mai puternici vectori anti-PDL si anti-Basescu in urma cu mai putin de 1an, pentru postul de dirijor al fondurilor pentru sanatate si de ce risca USL pulverizarea ca si consecinta a coabitarii excesive cu Traian Basescu.

Dar si cum vor reactiona stapanii Romaniei de la Bruxelles cand vor baga de seama ca Parlamentul a transformat din nou Curtea Constitutionala in piesa de décor.

 

Etichete
Comenteaza