PROMO Radiografia Romaniei la zi, Bomba de la Loterie si CARACATITA CORUPTIEI DIN TRANSPORTURI, la “Jocuri de Putere”

PROMO Radiografia Romaniei la zi, Bomba de la Loterie si CARACATITA CORUPTIEI DIN TRANSPORTURI, la “Jocuri de Putere”
Cand au iesit in strada ca sa dea jos de pe stema „filiera Traian Basescu”, romanii au crezut ca isi transforma tara intr-un loc de unde copiii lor nu vor mai vrea sa plece. Dar s-au ales tot cu propaganda si populism.

In aceasta seara, la „Jocuri de Putere", Rares Bogdan si Cozmin Gusa scot din nou guvernantii de ieri si de azi la tabla si ii intreaba cat isi mai da corigenta pe seama unui popor inert.

De ce trebuie sa ne intereseze combinatiile urmasilor lui Bismark si Petru cel Mare de la granita de est a Uniunii Europene atata vreme cat vor exista scumpiri la anul care vor transforma Romania intr-o tara greu de hranit? Care va fi rolul tarii noastre in echilibrul politic fragil de la Marea Neagra si de ce este mai important, pentru moment, blatul ucrainean dintre Berlin si Moscova decat pacea americano-rusa?

Face bine Chisinaul cand bate la poarta UE sperand intr-o aderare in 10-15 ani sau sansa Republicii Moldova de progres este tot alaturi de Mama Rusie?

Iar de la ora 23.00 analizam din nou cu 3 jurnalisti de investigatie sezonul iarna 2012- iarna 2013 in materie de contracte cu dedicatie. Incercam sa dezamorsam bomba de la Loterie, punem pe masa argumentele teoriei ca inalti oficiali au fost mintiti, ii intrebam daca nu cumva au fost unii dintre ei complici si cerem procurorilor sa ne spuna cine-i protejeaza pe sefii Loteriei de bratul justitiei?

Veti descoperi cum s-au infratit Puterea si Opozitia pe banul public la Loterie, Tarom si CFR. Scrieti-ne pe jocurideputere@realitatea.net si spuneti-ne de ce nu se da batuta caracatita coruptiei transpartinice de la Ministerul Transporturilor unde managerii sunt la dispozitia grupurilor de interese din bransa?

In aceasta seara, la „Jocuri de Putere" o editie INCENDIARA de la 22.00 doar la RealitateaTv.

Etichete
Comenteaza