PSD Cluj a dat startul campaniei de strângere de semnături pentru alegerile prezidențiale

PSD Cluj a dat startul campaniei de strângere de semnături pentru alegerile prezidențiale

Social democrații clujeni au lansat miercuri, sloganul candidatului PSD la alegerile prezidențiale, Marcel Ciolacu și au deschis campania de strângere de semnături pentru cursa prezidențială.

PSD-iștii clujeni își propun să strângă aproximativ 60.000 de semnături.

Alexandru Cordoș, secretarul executiv al PSD Cluj, a explicat sloganul premierului Ciolacu – Calea sigură pentru România.

„Astăzi am deschis începutul unei campanii de strângere de semnături pentru candidatura lui Marcel Ciolau pentru președinția României, aici, la Cluj. Azi lansăm sloganul PSD și al președintelui PSD, Marcel Ciolacu, Un număr de clujeni împreună cu colegii noștri discutăm despre problemele Clujului, ale României, despre viitorul comun al românilor.

Sloganul este Calea sigură pentru România, este un plan de guvernare propriu al președintelui Marcel Ciolacu și al PSD pentru România, care cuprinde mai multe puncte printre care dezvoltare, preocupare față de diaspora, față de aspectele de echitate socială și pentru tot ce înseamnă bunăstarea României aici, acasă și mai ales pentru o imagine bună a României, pentru relații cât mai bune în Europa dar mai ales pentru a fi un jucător mai important pentru că este foarte important ca România să fie poziționată în lume acolo unde îi este locul, iar prin acest lucru, acasă la noi să avem o dezvoltare cât mai bună.

Prin urmare, calea sigură pentru România este un slogan pentru toți românii, Marcel Ciolacu are toată susținerea PSD Cluj, clujenii pot fi siguri că Marcel Ciolacu va susține toate marile proiecte de dezvoltare a județului Cluj, mă refer la infrastructură, educație, sănătate și la tot ce ține de aspectele sociale.

S-a văzut la alegerile locale din acest an, am dublat numărul voturilor față de alegerile precedente, aproximativ 60.000 de voturi, ne propunem să creștem foarte mult numărul acestor voturi pentru funcția de președinte, credem că a sosit momentul ca România să aibă un președinte care să vină din partea PSD și care în același timp să fie un președinte pentru toți românii și pentru toți clujenii. Ne propunem deci să strângem undeva în jurul a 50.000-60.000 de semnături”, a spus Alexandru Cordoș.

Prim-vicepreședintele PSD Cluj, Remus Lăpușam, a subliniat, la rândul său, că Marcel Ciolacu a demonstrat că poate asigura stabilitate. „Am vrut să marcăm lansarea sloganului domnului Marcel Ciolacu, viitorul președinte al României, Calea sigură pentru România, care este o alegere potrivită, pentru că avem nevoie de stabilitate. A demonstrat acest lucru ( că poate asigura stabilitatea – n.red) în calitate de prim ministru, avem nevoie de o bună guvernare, de o bună colaborare între președinte și guvern, iar experiența pe care a dobândit-o în ultimii ani îl recomandă pentru a fi președinte.

Sunt foarte mulți colegi împlicați în strângerea de semnături și suntem prezenți în foarte multe locații, suntem optimiști”, a spus Remus Lăpușan.

 

 

 

Comenteaza