PSD Cluj-Napoca va fi condusă de vicepreşedinţi până la europarlamentare

PSD Cluj-Napoca va fi condusă de vicepreşedinţi până la europarlamentare
Nimeni nu va ocupa funcţia lăsată vacantă de Mircea Jorj la şefia PSD Cluj-Napoca. Până la alegerile europarlamentare din acest an conducerea filialei va fi condusă de vicepreşedinţi.

De mâine noua echipa de coordonare a PSD Cluj-Napoca va fi asigurată până după alegerile europarlamentare, de vicepreședinții PSD Cluj Aurelia Cristea, Alexandru Cordoș şi Valentin Cuibus.


„După consultări și discuții cu colegii din organizația județeană și municipală, am considerat că este cea mai potrivită formulă care să dea forță organizației în perioada imediat următoare, respectiv un rezultat foarte bun la alegerile europarlamentare din 25 mai", a spus preşedintele PSD Clu, Remus Lăpuşan, într-un comunicat de presă.

Jorj a demisionat din funcţia de preşedinte al PSD Cluj-Napoca în 16 ianuarie.„Am luat o decizie pentru binele organizaţiei", a fost singura explicaţie pe care a dat-o Mircea Jorj pentru demisia sa din fruntea organizaţiei municipale a PSD la mai puţin de un an după cu fusese reales în această funcţie.

„Consider că e mai bine pentru organizaţia municipală. E un an electoral încărcat şi e mai bine aşa. Eu am construit aici şi rămân consecvent cu principiile mele. Sunt implicat la nivel administrativ. E mai bine aşa", au fost singurele cuvinte pe care ZIUA de CLUJ a reuşit să le scoată de la Jorj. De atunci şi până azi locul său a fost luat interimar de Lăpuşan.

 

Etichete
Comenteaza