PSD Cluj şi Tişe se contrează pe tema felicitărilor de Crăciun

PSD Cluj şi Tişe se contrează pe tema felicitărilor de Crăciun

PSD Cluj acuză că zeci de mii de felicitări de sărbători comandate de preşedintele Consiliului Judeţean Cluj Alin Tişe au fost distribuite de Poşta Română fără a fi plătite.

“Din informaţiile pe care le avem, s-au plătit către Poşta Română taxele aferente expedierii a 16.000 de felicitări, restul de până la 160.000 câte s-au distribuit în realitate, fiind împărţite fără a fi plătite. Astfel funcţionarii Poştei Române au fost nevoiţi să facă muncă patriotică pentru bunăstarea şi prosperitatea conducătorilor iubiţ”. Modul în care înţeleg actualii conducători ai judeţului să se folosească de instituţiile statului şi să dirijeze politic fondurile publice este unul care ar face invidioasă şi cea mai machiavelică nomenclatură”, susţine Ioan Oleleu, secretarul executiv al PSD Cluj. Acesta spune că va sesiza Instituţia Prefectului Cluj şi va cere acesteia un control asupra modului în care s-a derulat contractul dintre Consiliul Judeţean şi Poşta Română.

Preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe, spune că a plătit din buzunarul propriu atât tipărirea felicitărilor cât şi distribuirea acestora. "Apreciez că PSD, ca partid de opoziţie, veghează la modul în care este cheltuit banul public.Îi asigur că nu s-a plătit niciun leu din bani publici pentru aceste felicitări, cum trimit de altfel în fiecare an de când sunt în funcţie, la Crăciun şi la Paşte. Majoritatea felicitărilor au fost distribuite de voluntarii PDL iar o parte mică a fost distribuită de Poşta Română", a spus Tişe pentru ziuadecj.ro.
Etichete
Comenteaza