Putin a venit la marele miting-concert de la Moscova, dar a stat foarte puţin

Putin a venit la marele miting-concert de la Moscova, dar a stat foarte puţin

Un mare miting-concert a avut loc miercuri pe stadionul Lujniki din Moscova, la care a venit şi preşedintele Vladimir Putin. Deşi se anunţa că prezenţa acestuia va fi "un fel de continuare a discursului preşedintelui în faţa Adunării Federale", liderul de la Kremlin a stat foarte puţin şi a avut un discurs extrem de scurt şi de banal. Imediat după aceea, stadionul a s-a golit, mai ales că frigul era pătrunzător.

Liderul de la Kremlin nu a rămas pe scenă decât câteva minute, după ce a rostit alocuţiunea şi s-a cântat imnul, a coborât şi a plecat. "Când suntem împreună, nu avem egal", a adăugat Vladimir Putin după ce a fost intonat imnul naţional rus.

El a spus că sărbătoarea - Ziua Apărătorilor Patriei - nu este doar în onoarea militarilor, ci şi în onoarea medicilor, profesorilor, lucrătorilor din transporturi şi a tuturor celor care îi susţin pe luptătorii ruşi. „Până şi copiii scriu scrisori pentru soldaţii noştri. Toţi oamenii noştri sunt apărători ai Patriei-mamă”, proclamă el înainte de a începe să fie cântat imnul naţional.

Printre vedetele care vor urca pe aceeaşi scenă cu Vladimir Putin se numără Oleg Gazmanov, Nikolai Rastorguev şi grupul Liube, SHAMAN şi Nikolai Baskov. Au participat circa 200.000 de oameni, la -12 grade Celsius. Pentru cei care nu au putut intra în stadion, s-au instalat panouri video afară. 

Etichete
Comenteaza